Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/20067-masini-nasoale-oradea-kitsch-tuning.html)

BIG_mafia 24-07-06 15:32

Re: Mashinile nasoale din oradea...

numa nu reusesk sa scot poza din tel...da tot fak yo cumva...voi ceva poze?!

FaQ4EvEr 26-07-06 08:44

mai e un mertzan alb si scrie pe geam kid tuning??? si e destul de nasol???? ca atunci stiu despre care e vb si o sa fac eu poza sper ca il vad in fiecare zi si sa le pun si mai gasesc eu poze :D cu masinile astea "tunate" din oras pacat ca strik aspectul orasului dar ce sa faci fiecare cu gusturile lui,gusturile nu se discuta dar nici chiar in halul asta

Zuky 26-07-06 11:08

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
mai e un mertzan alb si scrie pe geam kid tuning??? si e destul de nasol???? ca atunci stiu despre care e vb si o sa fac eu poza sper ca il vad in fiecare zi si sa le pun si mai gasesc eu poze :D cu masinile astea "tunate" din oras pacat ca strik aspectul orasului dar ce sa faci fiecare cu gusturile lui,gusturile nu se discuta dar nici chiar in halul asta

Ala ii da....trage-i nishte poze cu prima ocazie;)

BIG_mafia 26-07-06 13:46

fai si punel :D

FaQ4EvEr 27-07-06 09:40

aseara am vazut mertzanu7 si nu am putut face poze ptr ca era cineva in el :( las poate azi da tot ii fac hahaha

Mihaitza_tdi 27-07-06 10:29

Las' k poate il prindem noi....;):)

Zuky 27-07-06 12:01

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
aseara am vazut mertzanu7 si nu am putut face poze ptr ca era cineva in el :( las poate azi da tot ii fac hahaha

Nu ar fi trebuit sa te opreasca faptu ca statea cineva in el...poate se simtzea shi el vedeta o data daka vedea ca ii pozeaza cineva mashina:D

P_C_D 27-07-06 12:17

Quote:

Originally Posted by Zuky
Nu ar fi trebuit sa te opreasca faptu ca statea cineva in el...poate se simtzea shi el vedeta o data daka vedea ca ii pozeaza cineva mashina:D

Mamã curios sunt cum va arata masina ta ( daca vei avea ).Cand va trebuii sa bagi tu bani in ea si probabil nici bani de benzina nu vei avea daramite de spoilere,muzica si chestii dinastea(din banii munciti de tine ma refer).Baiatul acela cu Mercedesul a facut aceea masina dupa gustul lui si nu dupa gustul tau si a gastii tale de baieti fara permis macar,de masina nici nu se pune problema.Nu contest ca nu este urata aceea masina .. dar de acolo pana la ati bate joc de individul care statea in ea este drum lung.

P.S. Probabil nu toti avem parinti miliardari ca sa putem sa tuningam numai masini tari.

Zuky 27-07-06 12:24

Quote:

Originally Posted by P_C_D
Mamã curios sunt cum va arata masina ta ( daca vei avea ).Cand va trebuii sa bagi tu bani in ea si probabil nici bani de benzina nu vei avea daramite de spoilere,muzica si chestii dinastea(din banii munciti de tine ma refer).Baiatul acela cu Mercedesul a facut aceea masina dupa gustul lui si nu dupa gustul tau si a gastii tale de baieti fara permis macar,de masina nici nu se pune problema.Nu contest ca nu este urata aceea masina .. dar de acolo pana la ati bate joc de individul care statea in ea este drum lung.

P.S. Probabil nu toti avem parinti miliardari ca sa putem sa tuningam numai masini tari.

Auzi tu un pic mai lasa-ma cu astea cu parintzi miliardari...in nici un caz parintzii mei nu sunt miliardari....eu d la 15 ani lucrez in fiecare vara pt a putea sa imi fak ceva cu mashina....cat despre acel mercedes eu imi exprimam doar parerea...asta se face pe un forum... oamenii ishi exprima parerile...

BIG_mafia 27-07-06 13:00

Quote:

Originally Posted by P_C_D

faza ii k si yo am prins mashina intro noapte...si o vazut tupu k ii faceam poze asa fericit era...tot se juka cu alarma...pakat k am poza pe tel si numa nu pot sal pun...orikum...ma gandesk k stii despre ce mashina ii vb...faza k nu numa de el ishi bate jok...ci si de firma care ii trekuta pe parbriz (nu dau nume)si cum potzi sa fii atat de ***** incat satzi lipesti carton pe faruri....

legat de faza cu permisu si mashina...si yo fak sport de performantza...si trag la antrenamente sa ajung in echipa mare sa primesk salar si sa pot cumpara respectiv aranja mashina...nici pt noi nui usor degeaba avem 17.....

Oxide 27-07-06 22:01

mmoooooaaammmmaaa....c ocazie am pierdut...eram fix langa el (in mers...) shi fix knd sa fac o poza super klara....ghici?"NO MORE POWER"....:(....am crezut k imi crapa inima...:rolleyes2...P C D...man...nu am nimic cu omu cu mertzanu`...nu am c...dar...spunemi u mie...u tzi-ai pune carton pa faruri???fii sincer...cu aceeashi bani...mai ben trageam nishte jante cromate shi un capat d toba sau cva...shi arata mai decent...pur shi simplu` nu ii potrivit stilu` d tuning p kre el la pus p aceea mashina...:)...peace

BIG_mafia 28-07-06 08:14

Quote:

Originally Posted by Oxide
mmoooooaaammmmaaa....c ocazie am pierdut...eram fix langa el (in mers...) shi fix knd sa fac o poza super klara....ghici?"NO MORE POWER"....:(....am crezut k imi crapa inima...:rolleyes2...P C D...man...nu am nimic cu omu cu mertzanu`...nu am c...dar...spunemi u mie...u tzi-ai pune carton pa faruri???fii sincer...cu aceeashi bani...mai ben trageam nishte jante cromate shi un capat d toba sau cva...shi arata mai decent...pur shi simplu` nu ii potrivit stilu` d tuning p kre el la pus p aceea mashina...:)...peace

las mai is okazii...si yo am mai prins....si akuma injur telefonu asta k nu yo dat ditamai firma de telefone un infra sau un bluethooth...

FaQ4EvEr 28-07-06 09:17

iar mi o scapat mertzanu:( tot timpul stau langa el si nu ma pot duce sa fac poze asa ce ma enerveaza:)) rupe locu masina aia:)) altele vaii am vazut ieri o dacie:)) ma duc sa ii fac poze dc o mai gasesc cumva in oras:)) jurrr va "pisu misu" pe voi de ras:)) hai pa see u sapt viitoare vineri nu pot veni acuma seara:( ca plec din oras:(

BIG_mafia 28-07-06 17:25

las k vb noi sapt viitoare atunci ;)

Zuky 28-07-06 23:05

Te ashteptam cu pozele;)

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning