![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Unele kit-uri sunt foarte reusite, am vazut ca au si ceva wide pacolo. Le facea reclama in revistele italiene de tuning, credeam ca-i italiana firma :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=3YG3uoadVgk Ce zicetzi fratzilor de asta? Evo 6 mai rapid ca Evo 9 .. !?! :shock: cred ca "shoferu" era de vina
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca nu bea dar a fost o discutie de-a noastra...si-n plus mi-era dor sa-l "aud" pe aici :)
|
In direct din judetul Arad, comuna Simand :D. Am crezut ca poate vad ceva masini pe aici .. dar sunt dezamagit. In afara de un VW Passat 2003 nimik "mai cu motz". Maine ma intorc inapoi pe meleagurile casei. :D
|
:D ...tocmai m-am intors de prin Timisoara, super OK orasul asta, nici nu am avut timp sa dorm pe acolo.....vineri noptea in Club Heaven "DJ Adrian Eftimie"(nu stiu daca a-ti ascultat niste mix-uri de ale lui, e tare baiatu,)....sambata pe strand, tot la Heaven(plin de gagici)...in parcare numai masini tari, Golanu meu era cea mai amarasteana masina de acolo, plus ca am vazut si cateva tunarite.....sambata seara ca de altfel si vineri seara prin complex, dupa care intr-un club retro, parca Club 30, ii zice...ce sa zic super atmosfera, stiu sa se distreze oamenii pe acolo:!: :!: :!: ......I-mi pare rau ca nu am facut rost de un ap. foto sa pun niste poze......
|
Ba da' voi totzi atzi fost plecatzi??
Si eu acum m-am intors de la deva :p de la shtrand. Mama ce de bunaciuni am vazut pe langa mine...a fost si lumea buna de prin Hunedoara...;) |
1 Attachment(s)
In curba de dupa orizont ( cincis ).
|
Azi e prima zi de "Legal Driving". Mai exact prima ora de condus :). Vestile bune sunt ca nu va fi nevoie sa fac decat 15 - 20 de ore iar in 6 sept dau examenul. Vestile proaste sunt ca am o gramada de invatzat :(. So .. wish me luck :D
|
Quote:
|
Quote:
Ma da nu te-ai intors din concediu parca te-am vazut prin oras :D |
Quote:
Pune-ne o poza cu masina ta sa ne mai clatim ochii :ballbounc ...eventual pune si cu tine sa facem "cunostintza" |
Quote:
PS. Ar fi cazul sa o tai la lucru, Lisa nu mai poate de dorul tau..... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:59. |
- Copyright 2026 4Tuning