![]() |
Re: TXA
pe unde am putea so vedem, ca sunt tare curios si vreau sa aud si eu motoru ala. Bafta! ;)
|
Sal....ma baieti...toti astia care aveti ceva de comentat...gen ''face wrc praf toto''' la ce draq vb voi ma? va da cineva bomboane sa vb?terminati draq cu prostiile astea ma....la ce draq vb? eu unu recunosc k am bagat 3000 euro in 1 rechin si tot praf este acu sa rupt cureaua de distributie....asta e iau alceva si tac..da voi...ma astia care vb...acum 1-2-3 ani tot asa vb de wrc ma??? yo unu sincer nu-l cunosc pe proprietarul TXA avem tov comuni...da acu 2-3 ani omu deja dadea clasa la lume cu txa...aveti si voi grija k e printre primii care au tunat un urs....voi vb de cerculete k face ala face altu..dc nu faceti voi ma?? daca-mi da voie thx=a va dau filme cu el de la mare prin benzinarii sa vedeti si voi ce capacitate avea masina inainte da acum.......parerea mea e sa nu mai criticati voi....lasati baiatu sa scoata masina pe strazi si vb atunci.........(cine ma poate ajuta si pe mine cu niste informatii cum pot face si yo chiuloasa. trim si mie un email [email protected]) bafta tuturor
|
Quote:
|
sigur e a lui andu :D
|
Quote:
lumea vorbeste pentru ca wrc-ul si-a demonstrat puterea de multe ori..si atata timp cat txa-ul nu a iesit pe strada lumea nu crede k va fi mai tare....se va vedea atunci.pana cand txa-ul iese si se da cu wrc-ul.......cel din urma ramane cel mai tare....teoretic,repet...teoretic....ar trebui sa fie egali...ramane de vazut... |
...Cum spui tu..ramane de vazut asta...da cand TXA exista pe strazi si dadea lectii...ea spune si mie ce se stia de WRC?????auzise cineva de el????k daca stai sa o ei asa pe romaneste...wrc de el nu s-a intamnit never cu ARO(domy de la Oradea),,,,si sunt multi altii.....bafta
|
dap...eu de robert vorbeam.....da nici actualu proprietar nu emult mai prejos decat robert.....din ce stiu eu ..acum e masina lu Dumi....oricum bafta TXA vs Wrc
|
cum adica masina lui txa e a lui doomy? ca eu nu inteleg.
|
Quote:
|
Quote:
|
Domy: :shock: :shock: :shock: :shock:
cand?cum?unde? :shock: :shock: :shock: :shock: |
Nu domy, ci Dumi... Marius
|
mi se pare ca ursu pe care l-am vazut avea capota neagra..nu am vazut bine fata....doar spatele :rofl: daca ajuta cu ceva indicu asta as vrea sa aflu al cui e bmw-u
|
Quote:
care'i acuma? :shock: :lol: :lol: :lol: |
:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning