![]() |
Re: METIN 2
Quote:
|
Pai ... este o prostie de joc...mai degraba joc CS!!!;)
|
Quote:
Asa zic si eu ca CS e o prostie de joc, mai bine joc NFS. Postezi asa, ca sa te afli in treaba sau esti capabil sa-ti sustii afirmatia cu argumente clare? |
metin2, o prostie de joc miam pierdut vremea cu el, mai frumos e un counter sau NFS
|
Quote:
Ajungi tu peste lvl 65 fati prieteni pe joc si vezi dupaia. jocul ar fi fost mai reusit daca nu intrau de-al de tine care nu sunt in stare sa joace decat CS. |
Titlul topicului se numeste METIN2 , noi nu intram pe topicul de counter-strike sau de underground si sa postam.." varza jocu frate mai bine joc metin " ..
Eu nu suport counter-strike , din cauza ca este un joc idiot , bazat pe reflexe , cu grafica antica , toti playerii sunt egali , mai are si ogramada buguri jocul ( gen tras print pereti pe fy_snow ). Daca tu aveai level 20 , tigru +4 , iatagan +2 si faceai 10k pe zi normal ca nu iti place jocul .. Ce am mai facut. Primul meu dt run , a picat bijutier . am bagat abanosi la +8 .. si surpriza , functioneaza. Vine eventul cu ciocolata acum din 8,5kk cred ca investesc 3kk in ciocolata.. macar sa pice 5 bless sa fac rib +9 si mortala cu pv 1000 macar +8. Koif de fier +7 cu orci 6% , am spart pe cel de 41 cu 20% orci. M2 aura , M2 vartej . Rotund +7. Cam atat nou .. vorbim dupa event , Craciun Fericit si bafta la blessuri ( la partea cu blessurile cred ca vorbesc doar cu most wanted , ca restul nu oaca pe ro :lol: ) :mrgreen: L.E: Cred ca am gasit de ce nu le place metinu' , n-are salvari :sad:. |
Quote:
Mi-am tras partizan+7 cu war+4 si patrunderii 4 , care probabil va iesii +8 sau poate nu Eventul a fost cu sosete si a fost de rahat. |
Quote:
|
Hai salut baieti !
Talhare vezi ca il vand pe L3o62 azi :D Mi-am facut un ninja acum 6 zile si lam facut lvl 60 . Mai departe il cresc cu caracterul lu gagikmea :)) (BlueFurry) Hai sa spun si eu ce iteme am :D Coif - cu 8 % otrava Armura NEMA :)) Cutite - NEMA :)) Bratara lacrima cer +9 ful bonus pv 1500 Colier aur alb pv 2000 Papuci de lvl 51+6 pv 2000 Abanosi +9 ful bonus Scut - vultur +9 ful bonus In cateva zile o sa fac si eu 65 si o sa-mi caut si eu niste cutite si o armura , un otel ceva :D Ne vedem pe traseu :D Bafta multa ! |
Janghina ce esti ! nu ai vrut sa dai Vultur ala , am facut 100kk , Til luam ba!
Ai pierdut bataia mare de ieri , SI-a luato Andrei si Bite de au mers in maini . Cam ce am mai pus eu Otel +4 cu pietrle alea bune + 4 lacrima cer +7 full bonus papuci de 55 cu 1500pv si astept vultur + 9 , da bulangiu asta de mai sus nu il mai da . :chainsaw: :D Sanatate Multa ma baieti |
Quote:
Am 2 vulture :)) unu bonusat , altu nu interesat cineva ? :P |
Nume :
Server : Virgo Regat :Albastru LVL: 30 war corp Breasla : - Am level 30 deoarece joc doar de 4 zile . Daca vrea cineva sa ma ia pe server cu el , si sa ma creasca sa imi dea un semn .. :) |
Pai am jucat pe privat , pe TIM .
Ninjalau de 86 , all skills P . Neinsufletite 12 flexibilitate , 25% semi om , sansa otravire : 5% . Armura posedata +8 ( 234 aparare , 24% rezistenta la magie ) Vultur +9 , Imun necunostinta , 12 flexibilitate , 10 semi om. Abanosi +9 Aur alb+9 10 semi om , 10 rezistenta la magie. Papuci 15 pumnal , 2k pv , 10 sabie , 10 2 maini. Am mai avut : Chakrame+9 medie 44 , chakrame +9 medie 36 10 critica , Casca de 41 , 10 semi om , 15 rezistenta la magie .. Cea mai mare critica : 29400 cu ambuscada. Pe Oficial : Pe cel de 42 numai joc , daca il vrea cineva.. are armat ( e mort , costa 100k iarba ) , M2 aura , M2 vartej .. dar sunt facute la 19 M-urile .. :) Pe cel de 35 : RIB+9( in sfarsit ), paguba medie 27 ( monstrii +3 si ciob :cry: ) Mortala +9 Coif de fier +7.. Abanosi +6 Bratara 500 pv.. Urmeaza sa cumpar papuci si colier 1000 pv ( deocamdata de astea as avea bani ) .. Trebuie sa cumpar 6 Medalii , ma apuc de mental .. Am un clopot cu 8 inteligenta de level 40 , l-am cumparat cu 10k :lol: , daca stiti cu cat se vinde .. aproximativ .. stiu ca valoreaza ceva:) |
Quote:
Cam ce am mai facut eu.... LVL 70 Otel+6 CU pietre +6 -2 Maini 6% papuci 1500 de lvl 54 A fost event ati facut ceva? eu am strans 71 de cufere |
Quote:
Si ce a iesit din ele ? Ceva monezi ? Pe corvus joc. La event.. mi-au picat 2 cufere .. ca nu stiam de el .. am intrat seara pe la 8 si mi-a fost cam scarba sa ma joc .. si am intrat pe privat.. Mi-a picat inelul lui lucy si 10 Chestii dalea sa nu iti ia XP cand mori :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:34. |
- Copyright 2026 4Tuning