![]() |
br0xdan
cand umblam cu folii la braila pe toate geamurile si cand spun asta ma refer la bartbriz + laterel fata spate + luneta nu stia politia ce e aia folie si nu erau nici dealea autorizate , era folie dupa piata 100.ooo buc... dar acum nu se mai poate::sad: (.....acum vreau sa imi pun omologate si vreau sa imi pun cele mai inchise pe lateral spate + luneta si pe lateral fata mediu si imi asum eu reponsabilitatea si as mai vrea un parasolar din foliea cea mai inchisa pe bartbriz parasolarul sa fie de 22-24 cm se poate ??si cat ma ajunge toata afacerea asta .....astept raspuns....mersi
|
Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
Desigur...se poate...cand te hotarasti da-mi un telefon ( 0726 728 218 ) si-ti spun si pretul exact pentru ce vrei tu sa-ti faci!
|
Incepand cu luna februarie la centrele Expert Detailing sunt disponibile toate cele 3 tipuri de folii autorizate disponibile pe piata: Samurai , LLumar si 3M . Acum,in functie de bugetul si exigentele dvs. la noi gasiti tipul de folie pe care o doriti!
Pentru informatii si programari : 0726 728 218 |
6 Attachment(s)
Octavia 2: luneta+laterale spate- folie LLumar transp.5%
laterale fata - folie Samurai transp.70% |
te sun k vreau sa vin sapt asta sa schimb folia dp luneta si geamu fata
dar imi faci si mie poze? :))) :D |
da iti fac iti fac...sa nu uit:))
pai noi avem programul de LUNI pana SAMBATA de la 8:30 la 17. Maine e full..asa ca daca e suna-ma si stabilim pentru saptamana viitoare;) |
dap.. nush cand am timp si eu sapt viit...te sun cu doua zile, max o zi inainte daca e... oki ? :p poa se face si mai cald, bine ar fi :D
|
e OK cu o zi inainte ;)
|
640? in iasi e aproape in jumate pretul..indiferent de ce folie doresti
|
Citeste mai bine lista de preturi si pe urma posteaza...
Preturile incep de la 290 RON (folia Samurai) |
Cat ma costa sh p me s pun p un Opel astra Carvan geamurile cele duble din spate sh luneta,cele mai inchise....multumesc..ast rasp
|
Salut! Pentru Opel Astra Caravan luneta + lateralele spate(4) daca doresti nuanta cea mai inchisa (transparenta 5%):
folia SAMURAI(30 luni garantie) : 482 RON folia LLUMAR (5 ani garantie) : 725 RON folia 3M (7 ani garantie): 913 RON preturile nu includ T.V.A. |
salut, pentru un Aveo la 4usi cit mar costa sa pun folie pe toate geamurile si pe mine?
|
Salut! pentru Aveo luneta+laterale spate[daca nu doresti nuanta cea mai inchisa] + laterale fata(varianta autorizata-transparenta 72%) costa 587 RON fara T.V.A. pentru folia LLumar cu 5 ani garantie.
Daca dispui de un buget mai redus si doresti o folie la un pret mai mic,care este de asemenea autorizata R.A.R. avem si asa ceva...folia Samurai - cu 3 ani garantie. Daca esti interesat ma poti contacta la telefon (0726 728 218 ) pentru mai multe detalii sau pentru o programare la unul din centrele noastre. O seara buna! |
Cat m-a costa sa pun la o Fiesta din 2001 lateralele spate, cea mai ieftina folie, si nu cea mai inchisa la culoare?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning