![]() |
Re: Logan Speedline
terminati ma cu prostiile ce aveti...hai gata de acum inainte doar despre acest logan.
Cat despre masina asta in ciuda multora mie mi se pare o masina reusita din toate punctele de vedere, bara fatza totusi parca as fi rotunjit-o altfel,in fine gusturile nu se discuta si asteptam cu nerabdare si alte schimbari interesante |
vezi sa nu ti se rupa de tot (si asta nu e amenintare, e doar o vb)...si cu asta am incheieat. puteti sterge posturile astea in +
|
asa e bigule cum zici u
|
Quote:
ps:felicitari Big-ule pt cupa de la EMMA Drobeta!la cat mai multe!sper ca saptamana care vine o sa-mi vina si mie noul subwoofer Ground Zero si statia din aceeasi clasa!!!!! |
scuza-ma dar nici eu nu intru pe forum ca sa fiu amenintat de nu stiu cine eu ti-am oferit parerea mea si daca m-am contrat un pic cu tine doar cu tine trebuia oricum tine-o inainte cu masina si cine stie poate vreodata o sa ne intalnim si o sa stam de vb ca oamenii normali
multa bafta |
daca nu iti place sa fi amenintat, nu ameninta printisorule... :lol:
|
aratra-mi si mie unde am amenintat eu si va rog eu sa incheiem subiectul ca nu am nevoie de posturi de genu da
|
am vz un logan azi prin buc la fel ca al tau(ma refer la bara fatza)!numai k era albastru! am reusit si am vz si yo prelungirea aia de aproape! sincer,nu prea-mi place. da mi-a placut de soferu la loganu ala,yo eram cu un prieten cu o solenza si mergeam si ii vad bara si ii zic lu asta cu solenza s accelereze si s ma duca sa ma uit si yo la bara lui pe fatza. am ajuns in dreptu lui,ma uitam la bara si s vezi soferu ce mandru era de zici k pe putin avea o cine stie ce super mashina si yo o admiram. :lol:
|
masina e clean si arata bine faptul ca ai modificat lumina aia portocalie i da un aer mai sportiv la interior jantele sunt foarte bine alese mai ai putin de lucru dupa parerea mea la bara fata dar in rest masina e reusita felicitari
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca o sa mergi cu ochelari de soare noaptea daca iti pui plasma !!!! vezi inainte sa o montezi sa faci o proba cum e noaptea mie personal ce am vazut in poze pare puternica RAU !!!
bafta |
am si eu o intrebare. Am vazut ca ai autocolantul brembo pe masina. Ce ai brembo? ai franele schimbate
|
Quote:
|
Quote:
ps:placutele care le am sunt sunt Brembo |
| All times are GMT +2. The time now is 05:24. |
- Copyright 2026 4Tuning