Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile la volan (https://forum.4tuning.ro/28-femei/19714-femeile-volan.html)

d3vilish_lips 27-07-06 22:49

Re: Femeile la volan

Quote:

Originally Posted by Trixi
reihan,iti recomand si eu,cu incredere....:D :D :D

sunt aia de la hornblasters da`i serach pe video.google.com sunt cei mai adevarati asa ceva mi`as pune ;):lol:

dacian7777 01-08-06 09:13

Sunt intru totul de acord cu DJ SOTTY.Femeia la volan ,,sucks" .E de acord si nevasta-mea , care , din fericire , face parte din procentul de 3% -super O.K. Dealtfel , e marfa sa pleci in concediu cu masina , sa asculti muzica, sa te iuti la dvd in dreapta , sa dormi , sa bei cat poti berici si alte alea , in timp ce ai sofer la scara .In 10 ani de cand suntem casatoriti am condus afara, in concedii maxim 500 km.Si au fost situatii cand flerul si experienta ei a facut sa evite accidente grave datorate altor conducatori auto,femei sau barbati. Cred ca sunt unul din putinii norocosi.

Dj_Sotty 02-08-06 21:30

nu esti moale asa ! :)
lasa ca o bag si p`a mea la greu pana m`oi baza pe ea ! :)
ca zici tu bine ce zici cu concedii alea alea!

dacian7777 03-08-06 07:34

Stiti ce e misto?Nevasta-mea le injura pe femei mai abitir ca mine.Eu conduc foarte mult in Bucuresti , iar cand vad o muiere la volan ,sunt prudent ca si cum as avea unul cu ,, SCOALA'' pe masina .Dj Sotty , daca consoarta ta n-are talent innascut ptr. volan , n-o chinui prea tare , risti sa-ti faci multi nervi si nu renteaza .

aleks 05-08-06 10:48

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
" girls with my ass don`t go along with guys with yor face"

:lol::lol::lol::lol:
prea tareeeeee
de nota 10 replica asta :twisted::twisted::twisted:

Trixi 08-08-06 10:53

Quote:

Originally Posted by dacian7777
Stiti ce e misto?Nevasta-mea le injura pe femei mai abitir ca mine.Eu conduc foarte mult in Bucuresti , iar cand vad o muiere la volan ,sunt prudent ca si cum as avea unul cu ,, SCOALA'' pe masina .Dj Sotty , daca consoarta ta n-are talent innascut ptr. volan , n-o chinui prea tare , risti sa-ti faci multi nervi si nu renteaza .

...sa stii k e normal...noi ne putem permite asa ceva...:D
Daca sunt cu sotzu' in masina,si e problema cu o cucoana,nu il las p el sa zica nimik...k imediat sare la el femeia,k porc nesimtit,si alea alea....dar daca ii zice o femeie,poate ii trece prin cap k poate a gresit si ea...:shock:

Claudia 08-08-06 20:08

Azi mi-am ridicat si eu permisul:rolleyes2 Voi iesi in curand pe strazi, dar va asigur k nu fac parte din categoria cucoanelor care stau sa isi faca manichiura la semafor, sau carora le e frica s-o calce. Sper sa nu fac probleme in trafic:D Si daca am sa fac, vor fi din lipsa de experienta!
Pot sa spun ca visez de mica sa am permis si evident..masina! E viatza mea:D
PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea??:evil: :x EEEEeeeeeeee....dracie! :rolleyes2

aleks 09-08-06 14:38

asa asa, fii rea, nu te lasa si bea dublu cat el, k sa-l impresionezi :D

Claudia 09-08-06 16:35

Quote:

Originally Posted by aleks
asa asa, fii rea, nu te lasa si bea dublu cat el, k sa-l impresionezi :D

Pai unul din noi trebuie sa nu bea deloc! deci e impropriu spus "dublu" ;) Si nu fac nimic pt a impresiona!

EvLSant0S 09-08-06 18:54

Quote:

Originally Posted by Clauditza
Azi mi-am ridicat si eu permisul:rolleyes2 Voi iesi in curand pe strazi, dar va asigur k nu fac parte din categoria cucoanelor care stau sa isi faca manichiura la semafor, sau carora le e frica s-o calce. Sper sa nu fac probleme in trafic:D Si daca am sa fac, vor fi din lipsa de experienta!
Pot sa spun ca visez de mica sa am permis si evident..masina! E viatza mea:D
PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea??:evil: :x EEEEeeeeeeee....dracie! :rolleyes2

cat imi place chestia asta... =))
cu bautul .. si femeia conducand .. =))
mi se pare dumnezeiasca :D

dacian7777 10-08-06 08:07

PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea?? EEEEeeeeeeee....dracie!

Cool, dar nevasta-mea nu bea deloc.nici eu nu ma omor, dar e misti sa stii ca daca am chef pot s-o fac.
Apropo,Clauditza , un incepator ca tine -cu lamuita in geam- mi-a spus ca daca in primele 6 luni de cand si-a luat permisul primeste orice amenda ptr. nerespectarea regulilor de circulatie , ii anuleaza permisul.
Iti doresc s-o comiti , ne mai amani si tu crizele ce ni le vei produce.Sau condu pe centura 6 luni, sa ne scutesti de prezenta ta timida si precauta pe strazile capitalei.
As propune adoptarea unei reguli ptr. examenul de permis la femei:la traseu , sa fie ptr. ele si proba de poligon si de traseu noaptea ,etc.Asa am fi siguri ca vor fi numai soferite bune , ci numai bune .Pacat ca nu se poate...

The_Mask 11-08-06 10:33

A-ti uitat si de soferii de Maxi-Taxi care nu folosesc semnalizarea si opresc unde li se scoala...Cat despre femei la volan sunt ok atat timp cand nu merg cu 30km/h pe banda 2 si nici de`ale draq nu se dau pe 1. Oricum adevarul este ca 75% sunt praf cu condusul, dar nu uitati ca sunt si femei care conduc ditai tirul:). Cel mai tare e cand stai la semafor si langa tine este sexul frumos si te provoaca la o liniutza:D sa vedeti atunci senzatie!

Eugen_TL 11-08-06 11:33

frate...de ce ai mai multe benzi....ca sa depasesti da... daca tu preferi sa stai in curu ei n-ai decat! afla ca vei sta si in curu meu..si la mai multi pt ca fiecare merge in treaba lui... stiu ce spune legea..dar destule accidente s-au intamplat chiar cand unii au vrut sa schimbe banda pt ca in acel moment cel din spate a schimbat si el brusc...asa ca cine vrea depaseste cine nu ...tot inainte! :D

Trixi 11-08-06 15:28

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
frate...de ce ai mai multe benzi....ca sa depasesti da... daca tu preferi sa stai in curu ei n-ai decat! afla ca vei sta si in curu meu..si la mai multi pt ca fiecare merge in treaba lui... stiu ce spune legea..dar destule accidente s-au intamplat chiar cand unii au vrut sa schimbe banda pt ca in acel moment cel din spate a schimbat si el brusc...asa ca cine vrea depaseste cine nu ...tot inainte! :D

..hai k asta ma scoate din minti!!!Ptr asta s-a inventat semnalizatorul,sa nu mai vb d minunata inventie,care se numeste oglinda.NIMENI nu are ce cauta p banda 2,nici cu viteza luminii,daca vine altul din spate si mai si!!!!Dupa o saptamina petrecuta p autostrazile din Germania vezi cu totul altfel problema,crede-ma.Si la 200/h esti cu un ochi p oglinda,k se mai intimpla k sa ai exact 10 sec din momentul in care ai observat farurile care se apropie periculos,ca sa te bagi la dreapta...k altfel...ai belit-o de tot...k aia,oricit de mult ar incerca,nu poate sa astepte pana ce tu binevoiesti sa tragi la dreapta!
So,nu strica daca omu' se mai gindeste si la asta din cind in cind!No offence!

Eugen_TL 11-08-06 15:42

trix... n-am dc sa ma supar..stiu cum trebuie procedat.. stiu legea.. numai ca din comoditate ( stau sa semnalizez..stau sa ma uit in oglinda...) asa ca merg calm in treaba mea.. si cand ma uit in trafic cati sunt care stau in spate (claxon flash...degeaba.. ) ... asta e o noua metoda de a provoca pe cineva..il tii in spate mult si cand depaseste pe prima banda ii dai si tu , ala fiind deja nervos ii da si tot asa ori trece in fata ori ramane tot in spate :lol:

cand sunt singur(uneori) sau cu oameni mari fac cum trebuie ca sa nu primesc observatie,dar in rest cucu...

ps: una e in oras...alta e pe autostrada unde nu voi merge niciodata pe banda de viteza pt ca e f obositor si in plus de asta daca ai fost pe SOARE ai observat cate portiuni sunt duse :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning