![]() |
Re: Femeile la volan
Quote:
|
Sunt intru totul de acord cu DJ SOTTY.Femeia la volan ,,sucks" .E de acord si nevasta-mea , care , din fericire , face parte din procentul de 3% -super O.K. Dealtfel , e marfa sa pleci in concediu cu masina , sa asculti muzica, sa te iuti la dvd in dreapta , sa dormi , sa bei cat poti berici si alte alea , in timp ce ai sofer la scara .In 10 ani de cand suntem casatoriti am condus afara, in concedii maxim 500 km.Si au fost situatii cand flerul si experienta ei a facut sa evite accidente grave datorate altor conducatori auto,femei sau barbati. Cred ca sunt unul din putinii norocosi.
|
nu esti moale asa ! :)
lasa ca o bag si p`a mea la greu pana m`oi baza pe ea ! :) ca zici tu bine ce zici cu concedii alea alea! |
Stiti ce e misto?Nevasta-mea le injura pe femei mai abitir ca mine.Eu conduc foarte mult in Bucuresti , iar cand vad o muiere la volan ,sunt prudent ca si cum as avea unul cu ,, SCOALA'' pe masina .Dj Sotty , daca consoarta ta n-are talent innascut ptr. volan , n-o chinui prea tare , risti sa-ti faci multi nervi si nu renteaza .
|
Quote:
prea tareeeeee de nota 10 replica asta :twisted::twisted::twisted: |
Quote:
Daca sunt cu sotzu' in masina,si e problema cu o cucoana,nu il las p el sa zica nimik...k imediat sare la el femeia,k porc nesimtit,si alea alea....dar daca ii zice o femeie,poate ii trece prin cap k poate a gresit si ea...:shock: |
Azi mi-am ridicat si eu permisul:rolleyes2 Voi iesi in curand pe strazi, dar va asigur k nu fac parte din categoria cucoanelor care stau sa isi faca manichiura la semafor, sau carora le e frica s-o calce. Sper sa nu fac probleme in trafic:D Si daca am sa fac, vor fi din lipsa de experienta!
Pot sa spun ca visez de mica sa am permis si evident..masina! E viatza mea:D PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea??:evil: :x EEEEeeeeeeee....dracie! :rolleyes2 |
asa asa, fii rea, nu te lasa si bea dublu cat el, k sa-l impresionezi :D
|
Quote:
|
Quote:
cu bautul .. si femeia conducand .. =)) mi se pare dumnezeiasca :D |
PS: nu suport barbatii care spun ca e buna femeia sa te aduca de la petreceri,dupa ce bei! Eu de ce nu as bea?? EEEEeeeeeeee....dracie!
Cool, dar nevasta-mea nu bea deloc.nici eu nu ma omor, dar e misti sa stii ca daca am chef pot s-o fac. Apropo,Clauditza , un incepator ca tine -cu lamuita in geam- mi-a spus ca daca in primele 6 luni de cand si-a luat permisul primeste orice amenda ptr. nerespectarea regulilor de circulatie , ii anuleaza permisul. Iti doresc s-o comiti , ne mai amani si tu crizele ce ni le vei produce.Sau condu pe centura 6 luni, sa ne scutesti de prezenta ta timida si precauta pe strazile capitalei. As propune adoptarea unei reguli ptr. examenul de permis la femei:la traseu , sa fie ptr. ele si proba de poligon si de traseu noaptea ,etc.Asa am fi siguri ca vor fi numai soferite bune , ci numai bune .Pacat ca nu se poate... |
A-ti uitat si de soferii de Maxi-Taxi care nu folosesc semnalizarea si opresc unde li se scoala...Cat despre femei la volan sunt ok atat timp cand nu merg cu 30km/h pe banda 2 si nici de`ale draq nu se dau pe 1. Oricum adevarul este ca 75% sunt praf cu condusul, dar nu uitati ca sunt si femei care conduc ditai tirul:). Cel mai tare e cand stai la semafor si langa tine este sexul frumos si te provoaca la o liniutza:D sa vedeti atunci senzatie!
|
frate...de ce ai mai multe benzi....ca sa depasesti da... daca tu preferi sa stai in curu ei n-ai decat! afla ca vei sta si in curu meu..si la mai multi pt ca fiecare merge in treaba lui... stiu ce spune legea..dar destule accidente s-au intamplat chiar cand unii au vrut sa schimbe banda pt ca in acel moment cel din spate a schimbat si el brusc...asa ca cine vrea depaseste cine nu ...tot inainte! :D
|
Quote:
So,nu strica daca omu' se mai gindeste si la asta din cind in cind!No offence! |
trix... n-am dc sa ma supar..stiu cum trebuie procedat.. stiu legea.. numai ca din comoditate ( stau sa semnalizez..stau sa ma uit in oglinda...) asa ca merg calm in treaba mea.. si cand ma uit in trafic cati sunt care stau in spate (claxon flash...degeaba.. ) ... asta e o noua metoda de a provoca pe cineva..il tii in spate mult si cand depaseste pe prima banda ii dai si tu , ala fiind deja nervos ii da si tot asa ori trece in fata ori ramane tot in spate :lol:
cand sunt singur(uneori) sau cu oameni mari fac cum trebuie ca sa nu primesc observatie,dar in rest cucu... ps: una e in oras...alta e pe autostrada unde nu voi merge niciodata pe banda de viteza pt ca e f obositor si in plus de asta daca ai fost pe SOARE ai observat cate portiuni sunt duse :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning