![]() |
Re: AUDI A4 B5 TUNING IN PROGRES
asta vroiam sa zic si eu k ptr deumurile noastre e prea low.si asa la o denivelare mai mare imi atinge in contra aripa:sad:asta e baba sufera la frumusete nu?:D
|
3 Attachment(s)
incet incet incepe sa prinda viata :D:mrhappy:
Attachment 1642053 Attachment 1642054 Attachment 1642055 |
tati, schimba discurile alea de frana ca esti pericol! in rest, o sa fie bagati multi bani in masina...
|
la rotitele pt aerul conditionat..ai beculete..iti sunt luminate?
|
Quote:
|
Daca nu esti multumit de rigiditatea suspensiilor , da jos amortizoarele si du-le la incarcat, sa ti le faca mai tari .
E un nene (Dl. Codescu) in Comuna Rosu care face asa si multa lume a mers si merge la el. Daca asta nu crezi ca e o solutie, atunci ia-ti un alt set de coilovers, ceva mai profi , cu reglaj pe inaltime si duritate . |
Quote:
ms mult |
se mai fac progrese la masina??...o stire ceva? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ar fi trebuit sa va mai tin la curent dar am crezut ca masina va fi gata cand am stabilit si totu era ok.
tin sa va anunt cu durere in suflet ca din cauza unui om de nimik,care nu se tine de treaba si de cuvand, in persoana lui MADALIN zis si KINDERU topic KRL FIBERGLASS masina e intr-un stadiu incipient dupa multe luni de asteptare si de nervi mancati :sad: vreau sa va avertizez k nu sunt primul care o pateste cu nenea MADALIN care e un fals si un mincinos care nu face nimik da bani stie sa ii ia, pozele vorbesc de la sine.in fine nu mai zic nimik sunt ku nervii la pamant si vb nu mai au nici un sens:sad: Attachment 1878118 Attachment 1878119 Attachment 1878120 Attachment 1878121 Attachment 1878122 |
Imi pare rau sa aud asta, dar dupa cum am mai zis mai simplu era sa iei kitul de pe ebay. Eventualele modificari/finisari puteai sa le faci lejer in Bucuresti unde sunt destule ateliere care fac astfel de modificari.
Bafta cu masina si tine-ne la curent. |
deaia nu suport eu mesterii. bafta, kitul e super, cel putin bara fata. spatele nu prea e pe gustul meu.
|
Quote:
subscriu toate cele spuse mai sus:twisted: PS: domnu madalin,daca nu iese rasina dupa farurile mele sa-ti dau adresa sa stii unde sa trimiti o pereche:* |
| All times are GMT +2. The time now is 08:17. |
- Copyright 2026 4Tuning