![]() |
Re: E30 - M3 x2
Felicitari pentru cele 2 achizitii.Dintre cele 2 tot cel negru ramane mai frumos si e de regretat faptul ca cel rosu e scos la vanzare.Presupun ca pentru un fan BMW, aceasta masina reprezinta apogeul.Pacat ca in acelasi timp nu si-o pot permite si altii, dar macar este bine si de laudat faptul ca sunt intr-adevar si in Romania oameni cu adevarata pasiune pentru marca BMW mai ales cand vine vorba de editii cu totul si cu totul speciale cum este categoria E30 M3.Si prin faptul ca montezi un V de ///M pe el il va face cu adevarat UNICAT in RO.
|
1 Attachment(s)
am achizitionat etrieri fara bmw performance 6 pistonase, discuri de frana M3 E46 CSL , si toate piesele necesare montarii lor pe urs. acum astept sa plece din germania spre romania.
mai am nevoie de bascule fata si pot pune masina pe roti. |
Trebuie sa iesim Ando si sa facem teste cine se opreste mai repede! Atunci vom vedea din cate experiente facute si bani investiti vom vedea care este reteta cea mai buna.
|
spor in continuare... o sa fie un e30 de vis...
|
acum o ora am castigat si platit setul de bare de torsiune fata spate H&R si bieletele aferente OEM.
|
man , ori ai castigat , ori ai platit :) ?
|
Quote:
impresionant ce faci din masina asta....bafta sa ai sa fie ceva unicat la noi... |
Quote:
|
Imi poti da si mie link-ul de unde ai luat bieletele ? Banuiesc ca de pe ebay! Multumesc.
|
de pe ebay le-am luat. am cumparat o parte din piese de pe ebay. daca ai rabdare chiar gasesti multe lucruri.
pachetul a fost complet bare stabilizatoare + bielete oem. toate noi. nu stiu ce link sa iti dau. licitatia s-a terminat si nu mai e valabil produsu pe ebay. |
Quote:
Pune si tu poze cu ele. |
1 Attachment(s)
de pe motor s-a dat jos tot ce s-a putut. mai este blocul, chiuloasa si baia.
maine o sa il spal si sa comand niste furtune si garnituri pe la care pierdea ulei. |
2 Attachment(s)
asa arata motorul inainte de a fi reasamblat
si o parte din garniturile pentru M5 in stanga iar in dreapta garniturile pentru distributie la cel rosu. |
Daca tot ai dat jos de pe el aproape tot dc nu desfaci motorul sa vezi ce gasesti inauntru?
|
ce am desfacut eu e joaca. cu toate ca pare multa munca si ca mai e putin si e aproape tot desfacut, de aici incepe distractia.
doar capacele chiulaselor si baile de ulei vor mai fi date jos. asa ca o sa vad si cuzinetii. se mai reconditioneaza vanosurile si cam atat. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning