![]() |
Re: Cielo ysm
20 Attachment(s)
poze si cu interiorul.
|
4 Attachment(s)
sper sa va placa interiorul.
|
sincer nu-mi plac difuzoarele alea pe care le-ai pus in usi...
|
fiecare cu gustul lui .componentele nu trebuie sa fie frumoase ,trebuie sa-si faca treaba. intereseazate si tu de audio sistem heleon X-ion 16 5 si dupa mai vb .ca sa vezi ce stie sa faca componentele* astea.
*Nota moderator: "ce stiu sa faca". Ca sa nu mai vorbim de cacofinia creata. |
Quote:
Scaunele sunt rabatabile, nu ?Arata foarte bine, presupun ca sunt si comode. Sincer, nu-mi place materialul dupa fetele de usi, pentru simplul fapt ca nu sunt "drepte", se vad lufturi. In rest...bafta in continuare. |
Parerea mea este si o zic fara suparare badboy`ul ce l`ai facut arata ca ceaiu nu are nici o forma masina din lateral nu arata prea bine ... cat despre fetele de usi arata cam nasol cum le`ai imbracat :shock: si treaba cu CSL sau cum ii zice pe porbagaj din lateral arata urat dar din spate hmm mai merge ... si mai sunt cateva dar nu le mai insir asta este parerea mea sper sa nu te superi cius.
p.s. sincer ce imi place cel mai mult sunt scaunele .. p.s.2 degeaba i`ai trantit niste "roate" pe 17" dac anu intra sub aripi sa arate "bomba" sa zic asa ... si atunci ar arata bine si cu spoilerele astea ... :arrow: |
Foarte multa munca depusa, dar dupa parerea mea, degeaba...masina nu are nici o forma, super frumos realizate dar fara inteles...
Fetele de usi...1. prinse cu suruburi de rigips nustiu ce fac ele acolo...+ ca nu inteleg de ce trebuia decupat ca sa se vada filtru...sunt multi care au asa ceva si au ascuns filtru si eu ma numar printre ei, pentru ca nu ii vad rostu, chiar m-am gandit o ora unde sa il ascund.. Probabil te gandesti ca suntem noi invidiosi, dar crede-ma nu este asa! Noi doar spunem ce parere ne facem cand vedem pozele acestea... Bafta multa! |
pacat:sad:
|
gusturile nu se discuta.:D
|
Ai dreptate dar pe oricine ai intreba, ti-ar spune ca fetele alea de usi sunt sub orice critica
|
dc bosule ? trebuia sa le inbrac in piele ,cum au facut toti.:lol:
|
Nu trebuie neaparat piele dar nu e pus drept materialul. Incearca sa le refaci
|
Pai sincer dadea mai bine cu piele.Dadea si cu asta cv mai bine ...daca nu imbracai tot....si plasiticile alea..
Auzi...vazusem intr`o poza...cu subu ca ai in portbagaj 2 oglinzi gri de cielo,le mai ai?nu vrei s le dai? |
el s-a referit la felul in care ai imbracat fetele, mai exact la valulire de pe tapiterie...nu la material.
|
valurile de pe material nus ce au, cred ca de la cusaturi ,nu am putut pune bucata intreaga de material.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning