![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
noah hai sa-mi pun si eu galeata de rugina aici. asta-i proiectul meu:
https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/18351-1969-fiat-124-sport-coupe.html |
Quote:
|
Quote:
|
sper k o sa fie ceva tare....adik din cate proiecte am vazut de la tine sigur o sa fie ceva bestial...spor la lucru :)
|
dai sa sune kopasz!;)
|
Nimeni nu-mai are proiecte noi...nimika :?:
|
Andre3y...
ultimele poze cu proiecte noi...au fost puse acum 2-3zile... ce naiba...crezi ca vin pe banda rulanta? |
1 Attachment(s)
salut ;) am multe pentru voi dar chiar zilnic nu va arat :):):)
uite un monstru pe care l-am dezmembrat la oase :):) adica ct de psibil si accesibil trebuia pentru analizarea multimediei instalate in america ;) din pacate nu l-am pozat in toiul munci doar seara cand am terminat treaba...dar a stat o zi intreaga dezmembrat si toata lumea se uita mirata ca atarnau teancuri de cabluri din el pe jos si juma din cosola de bord era dezmembrata :) |
stiut-ai sa le pui inapoi?
:) sau ai ramas cu ceva manunchiuri de fire in plus:):):) |
io tot spun ca kopasz nu-i fraier,shi credetzi-ma ca-s mandru sa am un prieten ca el!
|
Quote:
va urez bafta si cat mai multa tendintza spre muzica buna in masina voastra ;) |
Bosu .. imi faci si mie inovatia astazi ? :)
|
Quote:
|
http://www.carstyling.hu/user_galeri...ep=20&start=40
am gasit inca cate ceva despre masinile din acest show ;) deci premierea sound locu 1 M'N'C' =147 DB participant din oradea reprezentanta M'N'C' pe ROMANIA sound locu 3 veres dan alias ric ROMANIA SHOW&SHINE BEST CAR TOP 10 CARSTYLING MULTIMEDIA & HIFI EU SANDU VANCE CU POLO LGY ;) 3 ROMANI CU 4 CUPE PTR WSR SI ROMANIA ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning