![]() |
Re: NISSAN 200SX-S13-by Tony
Sincer a-si veni la Cluj sa-mi pun folii pe geamuri ,poate ma ajuti cu o firma specializata pe asa ceva,dar sa fiee seriosi si sa faca treaba buna.
|
Quote:
Se poate rezolva un pret aproximativ in care vrei sa te incadrezi si vedem ce se poate face Daca vrei folie de la LLumar e ceva mai scumpa |
LLumar e OK duar sa fie meseriasi ca la S13 e destul de complicat ca luneta e foarte bombata si daca nu se pricep iese ca dracu.
Ca si pret sa fie in concordanta cu calitatea ,sa nu sara gardu,si atunci e OK daca ma poti ajuta cu niste informatii? A-si fii foarte recunoscator. |
3 Attachment(s)
|
cat de frumos :)
|
Arata super masina acum baga si un filmulet:D
|
3 Attachment(s)
Din pacate masina inca nu e pregetita in asa fel sa pot sa pun si niste filmulete,mai astept o gramad[CENTER]a de piese,o parte au ajuns altele sant pe drum ...dar sper a saptamana viitoare incepem sa montam pe masina bunatatile.Attachment 1702358
Attachment 1702359 Attachment 1702360 Sa nu ziceti ca bat campii!!!!!!!! |
Si iata ca a venit ziua mult asteptata
masinuta este din nou in servis pentru a i se monta mai multe bunatati. Daca totul e OK maine seara facem proba. Si o sa apara si filmarile. |
4 Attachment(s)
Si cum in Romania nimic nu iese cum trebe ,
mai dureaza un pic.......[ATTACH][ATTACH]Attachment 1725632[/ATTACH][/ATTACH] Asa ca piana ajung si ultimele piese din Anglia ,luam o mica pauza!!!!!!Attachment 1725633 |
SANT FERICIT!!!!!!!!!!!!!!!
"VRAJITORU"(TARNAFES) a terminat aseara setarea la masina. Nu imi vine inca sa cred ce a reusit sa scoata din SR,la 0.7 bar sa rupa aderenta in treapta 1,in treapta 2 si in treapta 3 incepand de la 4000 rpm. Dupa doua ture a rupt o planetara,pe care am schimbato imediat. SANT FOARTE MULTUMIT ACUMA DE EA. Vor urma si filmarile. |
Foarte tare, asteptam continuare ;) Bafta!
|
Felicitari pentru timp si munca depusa acum sa o vedem dealatu:>
|
bv mna felicitari pt masina...sper ca am ajutat si eu un pik la ea ;P multa bafta si daca mai ai nev de ceva ....
|
Tony, frana de mana e de la D2, right? Poti sa'mi lasi un PM cu pretul ei si furnizorul?
Ms frumos si mult spor cu masina! Ne salutam in CND |
Quote:
Multumesc pt urai si promit ca in curand voi posta si niste filmulete. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning