Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/19644-hai-vedem-tare-oltcit.html)

Paul 15-07-06 14:00

Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT

Parere mea nu stiu daca o va lua cineva in considerare, pentru ca fiecare cu gusturile lui. eu am votat RED-ul pentru ca e un tuning facut discret dar facut si cu cap. Parerea mea....!

e_Max 15-07-06 14:03

ai dreptate uite des cel putin interiorul e misto

tha_nox 15-07-06 14:04

Quote:

Originally Posted by Paul T.
Parere mea nu stiu daca o va lua cineva in considerare, pentru ca fiecare cu gusturile lui. eu am votat RED-ul pentru ca e un tuning facut discret dar facut si cu cap. Parerea mea....!

da..ai dreptate...dar si DES-ul e discret si cu cap...dar gusturile nu se discuta...
si apropo de RED (ca aici vream sa ajung) doar ce l-am vazut pe strada (dupa mult timp) si e schimbat..nu apucai sa vad cine stie ce dar culoarea e mai deschisa...tot un albastru dar mai deschis si i-a pus si un eleron metalic, ca pe XXS...in rest nu prea observai nimic ca era pe banda cealalta de mers si ne despartea un garduletz viu...daca mai are cineva poze mai recente cu el sa nu ezite sa le puna!

AdY9005 15-07-06 14:11

JJS e mai diferit fatza de restu ;)

Paul 15-07-06 14:19

Quote:

Originally Posted by e_Max
ai dreptate uite des cel putin interiorul e misto

Nu am zis ca nu e misto vre-un olcit, dar am remarcat tuningul exterior de la RED poate ca si celelalte daca aveau o culoare mai ... ieseau mai mult in evidenta si aveau mai multe voturi de la public...intradevar ai dreptate la DES interiorul no comment:!: ;)

Lukian_XXX 15-07-06 14:22

votat RED->Tuning Finutz

Paul 15-07-06 14:29

Quote:

Originally Posted by AdY9005
JJS e mai diferit fatza de restu ;)

Fiecare masina in sinea ei e diferita, repet gusturile nu se discuta:!: oricum daca asta e parerea ta o respect si nu am de zis nimic impotriva ei. ;)

Tim 15-07-06 14:51

jjs power
parerea mea e cel mai misto oltcit facut pana acum

mad_mike 15-07-06 17:19

XXS-ule ti-ai luat tu urs dar oltcitul tot nu il uiti.......am dreptate?:wink:
Am mare respect pentru acesti oameni.Bafta!

Zaf 15-07-06 17:21

Poi n'are cum sa uite. Cum nu mai zice nimic cum ii dau 10 telefoane si-l stresez... :)

dj16xxs 15-07-06 20:23

1 Attachment(s)
trisez acum da asta e....

my old ex car....made by gabi-virtual tuning

tha_nox 16-07-06 01:12

nujtu ce rost mai are sa faci un virtual la masinutza asta...e de'a dreptu superba asa cum e..nu cred ca se mai poate scoate ceva din ea...mie mi se pare un superlativ absolut...toate oltciturile tunate ar merita sa fie in top la pollul asta..chiar m-am gandit sa las sa se poata vota mai multe variante dar sigur era egalitate intre toate masinile..

dj16xxs 16-07-06 01:26

Quote:

Originally Posted by tha_nox
nujtu ce rost mai are sa faci un virtual la masinutza asta...e de'a dreptu superba asa cum e..nu cred ca se mai poate scoate ceva din ea...mie mi se pare un superlativ absolut...toate oltciturile tunate ar merita sa fie in top la pollul asta..chiar m-am gandit sa las sa se poata vota mai multe variante dar sigur era egalitate intre toate masinile..

oricum am trisat cu postul de mai sus....in orice caz..."fosta"...adica tot xxs-ul va suferi niste modificari estetice destul de masive...made here!!!...in 2 sapt sper sa fie monatate si pe masina!

tha_nox 16-07-06 10:30

daca vrei sa trisezi mai bine, pune poze imediat dupa ce sunt terminate modificarile :p cred ca sunt destui care inca mai vor sa stie ce se intampla cu masinutza aia...

mad_mike 16-07-06 13:31

Printre care si eu:D .Asteptam:lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning