![]() |
Re: Ajutor - Sala fitness
Quote:
Manusile sunt astea http://www.olympusgrup.ro/MANUSI-BAN...L-109-27p.html |
Quote:
|
Multi am vazut la sala ca lucreaza cu greutati mari bicepsul si cand ajung "la capatul miscarii(nush cum sa ii zic)" smucesc ceea egal cu 0, mai bine cu greutati mai mici dar o miscare controlata!
|
Scuze ca ma bag iar pe topicul asta, dar sa nu mai deschid inca unul, ce pot face, sau ce pot sa iau ca sa "creasca venele" si sa ramana asa?? Dupa antrenament am vazut ca sunt dilatate enorm, dar pana acasa se desumfla :lol:
P.S. Imi plac cum arata dilatate :lol::lol: |
Quote:
ce se întāmplā cand îţi bubuie o venā:|. |
Quote:
|
Nu ma referam neaparat la suplimente, credeam ca e ceva gen ulei de masline, si alte chestii "naturiste" :lol:
@grassu Pai cand ies de la sala sunt deja sunt umflate destul, deci nu explodeaza. Si legat de urmarile pocnirii venelormie mi-a pocnit o vena acum 2 ani, inca mai am urme :-P |
ma mir cum se mai suporta unii...
pentru cei care vor sa ia naiba mai stie ce substante de la varste fragede....uitati aici unde duce prostia, si bagati bine la tinichea. https://www.youtube.com/watch?v=sj3De6s3ZjQ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
daaa...vorbesti de ingrosat vene...ca si asa ti-a plesnit una candva.... tu vrei sa ti se vada venele cat mai tare...eu ma rog doar sa am circulatia sanguina buna, si sa mi se vada cat mai putin venele |
Cum a mai spus cineva mai sus, acela este synthol, nu STEROIZI.
Daca vrei sa se vada venele cat mai proeminente trebuie sa ai pielea foarte subtire, iar grasimea sa fie la un nivel mic. Poti incerca si niste suplimente, gen vaso-dilatatoare. |
Are 15 ani...vaso-dilatatoare de acum?:))
|
Quote:
|
Quote:
Pai am 12% |
| All times are GMT +2. The time now is 02:46. |
- Copyright 2026 4Tuning