![]() |
Re: Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???
|
deokmdata s-a amanat tb...am fost sa vb..dar nu era ...cine trebuia p`akolo!!din kte vad...discutia a deviat rau de tot...asha k n`o sa mai zic nik...nici aici, nici ...knd ne`om mai intalni...!!
knd oi vorbi cu respectivele persoane si vad k totushi` vor sa se implice sa fak ceva...atunci mai vorbim si gata!!...are si taz dreptate...si..nici yo n`am permis ...dar am peste 18 ani...nu k asta ar conta...dar chiar vreau sa ajut ... sa facem una bukta de cursa...pm...who knows!!!...mai vedem... |
Am vorbit azi cu cineva (nu conteaza numele) care a mai facut asa ceva .. si l-am rugat sa-mi explice si mie asa in mare cum sta treaba
Pentru organizare trebuie sa lucram ca o echipa .. e de alergat, ne trebuiesc bani in primul rand ... apoi trebuie sa avem ca suport de plecare o asociatie sportiva (ca persoana fizica sau juridica nu se poate) si apoi aprobari alea alea Ajungem la problema cu banii .... ne trebuiesc sponsori, ca bani din buzunar nu cred ca e disponibil careva sa dea Cam mai toti vreti o astfel de etapa, dar nemieni nu ajuta cu nimic , sau poate ca nu stie cu ce sa ajute :???: |
Asociatie sportiva insemnad ce?
De exemplu frate-meu are un club sportiv de arte martiale (full contact). Cum ar putea sa ne ajute el? |
ceva avand legatura cu domeniul auto ... cred
|
bai DON..ne-ar putea ajuta... ar putea sa bata juma din orash.. si ar fi mai bine..
|
mai binre ii bate pe aia sa ne dea toate actele ;)
|
Pana la urma ... am hotarat ceva??
|
trebuie sa cautam niste sponsori
|
[QUOTE=tng]apoi trebuie sa avem ca suport de plecare o asociatie sportiva (ca persoana fizica sau juridica nu se poate)QUOTE]
ti am propus sa folosesti nsl ca asociatie sportiva , vad ca nu vreti , incercati atunci cu MR sau cu legal raceing si o sa fie foarte usor si cu aprobarile |
Quote:
|
cum sa nu se bage....poate ai inteles tu gresit .... sau nu?
|
am lamurit problema
|
Eu nu vad nicio lamurire!
Mai facem ceva sau nu? Ala nu se baga, ala s-ar baga, dar nimeni nu se misca in niciun fel! Ce facem??? |
mergem la legale la Buc. ca aici nu s eva face nimic..sau nu se va face nimic de catre noi. sorry! lets get real!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:27. |
- Copyright 2026 4Tuning