Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un tico cu personalitate (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/195432-tico-personalitate.html)

B-99-SAA 28-10-10 16:15

Re: Un tico cu personalitate

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3764900)
:yikes: Hmmm ...sa fii fericit daca primesti macar 100 mil , de 126 mil ti-ai lua un cielo, sau inca un tico foarte bun, dar orice ar fi nu e ca masina ta , care ai muncit foarte mult si ai pus mult suflet in orice ai facut la ea. Bafta multa ca ai nevoie ! :D:hug:

Daca arunci un ochi la orice schimb valutar... 100 milioane inseamna cam 2300-2400 euro. Sincer, nu stiu daca iti da asiguratoru banii aia! Si daca ii primesti intr-adevar.... eu zic sa iti iei o masina mai mare putin, sa fii in siguranta data viitoare (Doamne fereste!), ca si daca nu e vina si o patesti... ca acuma... macar sa scapi! Dar sa privim inainte, pozitiv, si spune-ne... ce masina ai in plan sa iti iei? :lol:

Greku`BWJ 28-10-10 16:25

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3764915)
Daca arunci un ochi la orice schimb valutar... 100 milioane inseamna cam 2300-2400 euro. Sincer, nu stiu daca iti da asiguratoru banii aia! Si daca ii primesti intr-adevar.... eu zic sa iti iei o masina mai mare putin, sa fii in siguranta data viitoare (Doamne fereste!), ca si daca nu e vina si o patesti... ca acuma... macar sa scapi! Dar sa privim inainte, pozitiv, si spune-ne... ce masina ai in plan sa iti iei? :lol:

Fiecare face ce-si pune in plan ,eu in locul lui as repara-o.E cea mai minunata masina pentru oras. ai vazut topicul meu,tot un Tico am avut si eu,si azi dupa 2 ani il regret :P .Chiar ma gandeam sa ma opresc din investit in cielo si sa-mi cumpar inca unul .Speram sa-si primeasca banii

yneedlove 28-10-10 17:02

Bafta !!!

sebastyan2001 28-10-10 18:10

Din suma aia de 126 de milioane nu stiu cat o sa iau, desii sper sa iau macar jumate. Masina o voi repara (a se citii carpii cu piese din remat si esenta de ciocan) doar sa ma tarasc (la propriu) in oras cu ea cateva luni pana imi cumpar o alta masina. Urmatoarea masina va fi mai mult ca sigur golf 4 tdi .... nu am nevoie de rachete pt. oras, am masina de alergat noaptea (este under construction) :D .

yneedlove 28-10-10 18:22

sa inteleg ca acum traiesti UNDERCOVER ??? :-P

sebastyan2001 01-11-10 22:36

Sa va tin la curent, dupa ce ca tico e lovit, dabea am inceput sa il indrept, azi cand am venit de la facultate am observat ceva ciudat la masina, am deschis capota si ce sa vezi, absolut toata instalatia electrica + fise + borne a fost taiata si luata :( . Faza este ca la ora 11 ziua am trecut si era totu ok, la ora 18 cand m-am intors nu mai erau :| sper ca cel care le-a luat sa se spanzure cu ele .... Asa ca mai adaugam pe lunga lista de piese si instalatie electrica de tico euro 2 cu AC.

Greku`BWJ 01-11-10 23:36

Ce oameni....traim in Romania frate...doooh:evil:

georulz 03-11-10 14:09

Adevarat....ce oameni :|....daca pot sa te ajut, am langa mine niste turci care dezmembreaza daewoo si poate au o instalatie de tico cu AC daca vrei sa ii intreb, ce zici?

yneedlove 03-11-10 14:41

Traim in romania... mie mi-a spart masina...cand aveam opelul..mi-a furat tot din ea...laptop...tel...acte...hdd extern....tot....si m-am dus cu masina...au gasit amprente.....au facut poze...dupa amprente se pare ca era un nepot de a unei cunostintze din botosani.....si...le-am dat serie de bi a lu ala...adresa....poze...cum si in ce fel....si de atunci pana azi...nici un semn.....

Traim in romania dragi prieteni....si asta ne ocupa TOT TIMPUL !!! (By Mircea Badea )

sebastyan2001 03-11-10 14:51

Georulz, daca vrei si ai drum intreaba-i te rog cat vor pe toata cablaraia de sub capota pentru tico cu aer si cel mai important EURO 2 .

georulz 03-11-10 23:09

Poti sa imi spui George :D

Da o sa intreb, nici o problema...

yneedlove 04-11-10 06:53

Razvan...incantat George.... :-P

Greku`BWJ 04-11-10 16:48

arata-ne si noua cateva poze , sa vedem in ce stadiu e ticolino :D

sebastyan2001 04-11-10 19:39

Momentan am sigilat botul ca sa nu se mai fure de pe el, in momentu in care cumpar traversa de jos si o ma duc sa o montez fac si poze :D . Cum am montat traversa si am tras 2-3 pct de sudura pot muta masina la garaj si ma pot ocupa linistit si fara frica de ea :D .

yneedlove 04-11-10 19:43

Bafta multa si spor la treaba !!!

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning