![]() |
Re: Un tico cu personalitate
Quote:
|
Quote:
|
Bafta !!!
|
Din suma aia de 126 de milioane nu stiu cat o sa iau, desii sper sa iau macar jumate. Masina o voi repara (a se citii carpii cu piese din remat si esenta de ciocan) doar sa ma tarasc (la propriu) in oras cu ea cateva luni pana imi cumpar o alta masina. Urmatoarea masina va fi mai mult ca sigur golf 4 tdi .... nu am nevoie de rachete pt. oras, am masina de alergat noaptea (este under construction) :D .
|
sa inteleg ca acum traiesti UNDERCOVER ??? :-P
|
Sa va tin la curent, dupa ce ca tico e lovit, dabea am inceput sa il indrept, azi cand am venit de la facultate am observat ceva ciudat la masina, am deschis capota si ce sa vezi, absolut toata instalatia electrica + fise + borne a fost taiata si luata :( . Faza este ca la ora 11 ziua am trecut si era totu ok, la ora 18 cand m-am intors nu mai erau :| sper ca cel care le-a luat sa se spanzure cu ele .... Asa ca mai adaugam pe lunga lista de piese si instalatie electrica de tico euro 2 cu AC.
|
Ce oameni....traim in Romania frate...doooh:evil:
|
Adevarat....ce oameni :|....daca pot sa te ajut, am langa mine niste turci care dezmembreaza daewoo si poate au o instalatie de tico cu AC daca vrei sa ii intreb, ce zici?
|
Traim in romania... mie mi-a spart masina...cand aveam opelul..mi-a furat tot din ea...laptop...tel...acte...hdd extern....tot....si m-am dus cu masina...au gasit amprente.....au facut poze...dupa amprente se pare ca era un nepot de a unei cunostintze din botosani.....si...le-am dat serie de bi a lu ala...adresa....poze...cum si in ce fel....si de atunci pana azi...nici un semn.....
Traim in romania dragi prieteni....si asta ne ocupa TOT TIMPUL !!! (By Mircea Badea ) |
Georulz, daca vrei si ai drum intreaba-i te rog cat vor pe toata cablaraia de sub capota pentru tico cu aer si cel mai important EURO 2 .
|
Poti sa imi spui George :D
Da o sa intreb, nici o problema... |
Razvan...incantat George.... :-P
|
arata-ne si noua cateva poze , sa vedem in ce stadiu e ticolino :D
|
Momentan am sigilat botul ca sa nu se mai fure de pe el, in momentu in care cumpar traversa de jos si o ma duc sa o montez fac si poze :D . Cum am montat traversa si am tras 2-3 pct de sudura pot muta masina la garaj si ma pot ocupa linistit si fara frica de ea :D .
|
Bafta multa si spor la treaba !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning