![]() |
Re: masini la comanda
eventual modele:
- Forester 2.0XT , 2002-2005 - Audi A4 1.8T (avant), 2001-2005, quattro... |
Quote:
Audi A4 1.8 T quattro,avant,2004:8590 euro,toate taxele incluse,garantie 12 luni Subaru Impreza-8600 euro. Stima |
sus:arrow::arrow::arrow::arrow:
|
ford puma dupa 2000 pana in 2500 eur. ce gasim care-i cel mai mic pret - nu ma intereseaza km atat de mult ci starea masinii...
|
Quote:
|
scuze ca te intreb atatea chestii dar eu sunt hotarat sa iau o masina de la tine peste 1 luna...ai zis ca imi dai garantie la masina(banuiesc ca 6 luni) daca mie peste 4 luni imi pica pompa de injectie si te sun si tu te faci ca ploua?
|
[QUOTE=xiyxiy;3521732]scuze ca te intreb atatea chestii dar eu sunt hotarat sa iau o masina de la tine peste 1 luna...ai zis ca imi dai garantie la masina(banuiesc ca 6 luni) daca mie peste 4 luni imi pica pompa de injectie si te sun si tu te faci ca ploua?
analieaza putin situatia si iti vei da seama ca acel contract pe care il inchei cu el si in care e specificat de cand pana cand ai garantie nu se face ca ploua. |
Quote:
|
SC.VULOST.SRL - importam masini la comanda din germania pt d-voastra rapid si sigur,cel mai mic comision de pe piata,oferim garantie intre 6 si 12 luni. Pt contact : 0753.872.126 Andrei Vulped
|
crezi ca poti sa-mi gasesti o masina buna in 4000e cu tot cu comision si eventuale taxe. sa fie euro 4, focus, golf, ceva de genu asta. mersi.
|
Quote:
taxa e 187 euro cam asa. masina de oras |
Cat m-ar costa sa-mi aduci un opel corsa de prin 1993-1996 cu motor cat mai mic?
|
salut, as vrea sa stiu daca puteti sa imi gasiti un peugeot 307, renault megane sau golf in maxim, 4300 de euro cu km cat mai putini.
|
1 Attachment(s)
Salut
Spune-mi si mie un pret pentru un bmw e46 coupe,intre 1999-2001/2002,culoare:de preferat gri(mai inchis sau mai deschis),motor de 1800cmc Modelul asta: |
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning