![]() |
Re: E30 - "PYR Drift Project"
:poke::poke::poke: apasasi o tasta mai la dreapta :) :poke::poke::poke::poke::poke:
Man, pana la urma mergi? |
Hai ca nu prea am mai scris demult ....
Azi am montat frana d mana ... revin cu poze, problema e ca nu o pot da in lateral deloc din cauza scaunului cel stock e trompeta si stau numai pe usa ... so next stage : scaunul. A venit si un rezervor d trabant, tre sa i i fac antivaluri in el. Au sosit si stickerele .... parasolaru tot ce tre :P Si urmeaza demontat luneta si geamuri laterale ... inlocuite cu Plexi. Revin cu poze maine . Bft. |
succes in continuare
|
5 Attachment(s)
Pozele promise : enjoy :D
Cum spuneam sper sa fac rost d scaun cat mai rpd ... si pe sapt viitoare vreau sa rezolv si cu plexi`ùl .... |
wilwood, good choice, arata bine :) astept sa vad cum isi face treaba :-"
P.S. Hai ca'i tare ala cu "vehicle constant going sideways" :)) |
abia astept sa ma dai o tura in drift :)))))
|
Quote:
T da fratele tau Claudiule.... |
Unde te duci breeeeee asa? ai luat avans cu lucrarile !!! f bine ! de saptamana asta ma apuc si eu serios de treaba ......vin din spate PYR"ule si sunt suparat rau !!!
|
Quote:
|
Cand am zis ... "Facem servici ... sau ????"
Joke ....Nush daca am luat avans dar inaintez cu proiectu ... T astept si p tine Florik ... sper ca iti place si parasolarul ... :P |
Binenteles ca mi place , merg si eu pe acelasi format .
|
Felicitari!!!
Te-ai miscat destul de repede cu proiectul!!! P.S de ce nu pui filmele pe youtube ca sa ne fie si noua mai usor ?:lol: |
pune`i ma un tron acolo sa vezi cum nu te mai arunca nicaieri :)) hai in forta sa termini odata :D..gluma buna,n`ai sa termini in viata ta cu ursu :))) mult spor.
|
3 Attachment(s)
azi am montat si scaunul sport .... Sparco speed .... +centura Schroth, maine montez volanu si sper eu si heblu......
|
cat te-a costat scaunul si volanul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning