![]() |
Re: Machete in lucru - pustiu_FUG
1 Attachment(s)
o noua intrata in diorama:oops:
p.s. cine are machete de 1/18 ieftine, zgariate nu conteaza sa imi dea un p.m. |
cum am inceput sa numai tin cont de scara la machete, as vrea sa va cer o parere, ce diorame sa mai fac inafara de ce-a existenta? as avea nevoie cam de inca 2 idei. multumesc
|
9 Attachment(s)
nustiu daca se vede culoarea la, LAMBORGHINI, este un galben perlat cu verde:shock:
La frontera mai am de umblat la roti si pus geamuri spate si cateva ceva pe la diorama p.s. daca primesc acord deschid Thread separat pentru cei interesati de diorama!!! p.s.2 care stie cu ce sa vopsesc diorama? elementele, tot ce mai contine ea, inafara de vopsea la spray!!!! Enjoy!! |
Frumos lambo... Iat Frontera avanseaza... o faci low?
Tips! - pe diorama ta poti adapta garajul pt un stand dyno sau sa faci un garaj/hala special pt dyno.... Bafta! |
2 Attachment(s)
nu chiar foarte low:)
voi avea si dyno, nu v-a fi in garaj ci afara o sala speciala:D Frontera gata 90%:) |
Foarte frumos ce faci tu aici.Incearca sa mai cumperi si alt spray ca vad ca frontera o faci la fel ca mustangul.Oricum foarte misto diorama.NOTA 10
|
Multumesc pentru aprecieri!!! culori mai am un albastru deschis, un galben si un rosu, dar nimic nu mergea pe o scara asa mica si pe frontera:sad:
sper sa termin si subaru zilele astea.. p.s. nu se intareste poxilina? de ce? de 2 zile astept si tot nu pot sa ii fac nimic:( |
Inseamna ca nu ai facut amestecul corect,ai pus din una din ele mai putin.Cred ca poxilina functioneaza pe acelasi principiu precum chitul auto unde ai chit si intaritor daca pui prea putin intaritor se intarest foarte greu , daca pui mult trebuie aplicat imediat ca se intareste.
|
2 Attachment(s)
Quote:
oricum faruri :D si stopuri maine, atat nu vreau sa il uratesc:D trebui sa izolez frumos lumina sa vedem cum:???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pana una alta o rampa in constructie mai am de lucru la ea si un hummer in proiect de 1/43 dar astept ceva idei pentru el!!!
|
Quote:
H-ul i-ar sta bine negru cu mult crom pe el si jantele dub :D parerea mea |
Bestiala diorama:shock::shock:si ti-au iesit foarte bine machetele pana acum.spor in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:56. |
- Copyright 2026 4Tuning