![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
foarte faine cadranele alea spor la munca in continuare .:D
|
au iesit mult mai belea decat in acele doua poze va garantez
defapt cred ca in seara asta vor fi puse si pozele si o sa va convingeti singuri |
5 Attachment(s)
Quote:
pot spune ca din poza nu se vede f bine dar va puteti face o idee de cum arata...... mie imi plac la nebunie! |
a iesit super
|
felicitari pt. munca depusa...sper ca iti place TIE ce a iesit ;) nu ?:)
|
in sfarsit am putut intra si eu pe forum. A fost o munca destul de lunga la ele si trebuie sa recunosc ca sunt ferm convins ca saracul dsign mai avea putin si ma omora. Volanul pe masina l-am pus la 2 jumate noaptea dupa ce eram de la 10 dimineata la el. Oricum mie imi place foarte mult si desi pozele nu sunt foarte reusite va garantez ca in realitate sunt mult mai misto. Sper sa iasa o treaba misto din masinuta asta si din surse sigure mai urmeaza inca un bord mai frumos decat al meu tot pe o berlina.
|
:shock: :shock: tari de tot :lol: multa bafta in continuare :D
|
te-am vazut azi parcat la crangasi :)
|
pai acolo stau.Oricum am primit vesti bune se pare ca marti o bag sa ii scot rugina pe unde mi-a aparut, asa de ochii carcotasilor care o vad.Sper sa fie bine si bineinteles o sa o curat pe interior ca e vai de ea saraca dupa atata munca cu bordul
|
Quote:
bafta! |
pai asa o sa se faca iti dai seama.Oricum o sa o tot duc asa pana ma enervez sa o vopsesc calumea. Acum o cosmetizez putin ca plec cu ea prin tara. Maine o pun la punct cu o mica verificare la motor sa vad cum se prezinta, sambata o rulez in afara pana in buzau si pe urma peste o saptamana plec la zalau :D
|
wow.. sunt criminale .. buna treaba ;)
|
super ;da spune si cum le-ai facut
|
Foarte frumoase ...dar vorba lui fenyx... spune si cum le-ai facut
|
va voi face asa un mic istoric legat de cadrane...dar intai sa il organizez ca a durat ceva si vreau sa aveti si poze ca sa va ghidati
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning