![]() |
Re: Tokyo Drift
e a 4- saptamana, si nici eu nici Flo PUE nu am fost, daca nu vine nici saptamana viitoare , ma uit pe computer...
|
Quote:
|
oricum Tokio Drift e nasol! nu tu actori calumea, nu dialoguri bune, totul se tese pe o poveste cu mafioti care si asta sux... ce mai ... am adormit la film. aaa... masinile merita tot respectul. the best ramane The Fast and The Furious :D!
|
hai k is si unele faze...kare merita putzina atentzie...dar din cate am obs la in film multe is fake...dar orikim apare Vin Diesel la sfarshit ce mai vrei?! :)
|
Mda sincer ma tot intreb dc se mai intituleaza filmu The Fast and The Furious: Tokyo Drift cand intre acest film shi cele 2 "episoade" anterioare exista o legatura de 1 minut 10 sec ....majoritatea celor care s-au uitat la acest film au cautat o anumita legatura intre cele trei partzi...si care este legatura propusa de realizatorii filmului?? domnu` Diesel ....magnific..:D
|
hmmm...in o ora vine jos de p net, nu mai astept. phoootoooi in gura sa ii phoooottt pe aia de la lotus cu multiplexu lor cu tot
plus ca daca e naspa,... |
Quote:
|
las k o sa apara candva si in multiplex...da orikum sa dai 100.000 si sa te si pliktiseshti la film...mai bine te uitzi akas...dak chiar eshti interesat.
|
Quote:
|
Quote:
|
In alte orase deja de 2 sau 3 sapt filmu merge si noi nici akum...pun pariu k nici vinerea care urmeaza nu o sa-l bage....daca is prosti...ei pierd oricum....deja cate lume o vazut filmu'...deci nu prea cred k o sa aiba prea multi clientzi!!!!:):);)
|
Quote:
P.S. nu vreau sa supar pe nimeni dar asta ii parerea mea :) |
Quote:
|
am trecut si eu pe la multiplex si am intrebat cand o sa'l aduca si am ramas afis cand am auzit raspunsu'.... :) :) .... in OCTOMBRIE !!!!! cine vrea sa'l vada in calitate calumea are ce astepta :) :) :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning