![]() |
Re: Tulcea
si c mai zic tulcenii ati adormit d tot, sau nu mai aveti subiecte d vb ???
|
s-a infiintat pana la urma comunitatea?
|
NU....dar nu e graba nu? mai mult ca sigur se va face ceva in timpul facultatii.. oricum grup de prieteni suntem trebuie doar putina initiativa si gata!
|
c comunitate sa faceti un club auto pt masinile din tl , sau ce ???
|
eu am mai vazut membri care aveau la oras tulcea le`am dat pm sa intre pe topicul asta da vad ca inca nu au postat nimik
|
5 Attachment(s)
Salut baieti.Am ceva pt voi.O vrea cineva ?Mercury Cougar XR7 motor ford 302ci,V8,5000cm
|
sincer nu o vrea nimeni...cam greu vei da de un cumparator..doar unu f pasionat! dar ce inseamna AMERICA la mine e de rau fara suparare! si uita-te si tu ce motor are :)
da va fi vorba de un club dar nu prea repede mai tarziu ;) |
cine dracu sa-ti cumpere balena aia cu motoru ala?:) doar moca daca o dai ti-o iau eu , de curiozitate cat vrei pe ea , dau un matiz si mai dai ceva:)
PS pt maus : daca vii cu logan stock poate , dar cu al tau , ala roshu , neah:)....pt ala poate pun la linie un A6 2.5 TDI quattro |
baietilor ati zic ca o sa incarcati pe forum niste filmulete cu curse din tulcea. le mai bagati ca m`ati facut curios :)
|
da le bagam nu e problema..dar anutam de pe acum ca-s facute cu telu..mare *** nu se intelege pt ca nu avem camera nici macar aparat foto saracie =)))
|
Quote:
|
Le am in telefon si o sa le pun cand imi gasesc cablul ca nu stiu unde este , sper sa il pun zilele astea
|
Quote:
|
Quote:
Ar fi rusinos daca l-as bate...... nu m-am exprimat eu corect in primul post:D.... dar nu cred ca il bat....sigur pleaca rau de langa mine la start (e quattro) ...si nu cred ca am timp sa-l prind (front wheel drive) ....dar cati cai are audi-ul? |
179:) , sincer din cate am citit eu ai ~130 CP cel putin :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning