![]() |
Re: Golf 3 - OZZY
nu am renuntat :D il am in balcon :P dar pt moment am "renuntat" la el.m-am apucat de farurile de vento,le-am facut geamuri clare si o sa le inegresc total si cu lupe.am dat comanda de o grila frumoase de vento :P si ce nu gasesc si mor,PRELUNGIRE BARA FATA VENTO.
poze imediat ce fac pc-ul sa-mi accepte cablu de date. |
Quote:
bafta.. sa nu te prind ca ii scoti bandourile ca ai dat de belea... te astept la vara p la mne pt mici modificari;)))..bafta |
Man fa ceva cu haionul acela:| ! Chiar nu il vezi cum arata?:(
Ai stricat tot haionul cu dungile acelea in prelungire , nu te supara dar da un aspect neplacut ochiului si acela fiind de masina neingrijita !:( |
masina toata pare neingrijita,o sa fie vopsita pe la sfarsitul luni,dar nu ma lasa vremea,un albastru opc sau mat,vedem de cati bani dispun.
da alex,o sa vin cu o cinste :D mersi pt haion ;) |
10 Attachment(s)
Mici modificari:P ca nu am mai postat de muuuuult :D
|
Pune suspensia aia ca e inalta rau :D
|
salut ! arata bine cu fata de vento , dar cum ar fi si cu prelungire :D jantele sunt un model ok pt g3 , intradevar ar da mult mai bine cu o suspensie pe masura
|
Suspensia trebuie sa o montez saptamana asta.
- jantele verzi cu albastru au fost sablate si vopsite alb(sablate cu manutele mele:)) timp de 2zile si tigari la greu) - al 2-lea rand de jante este un alt model de ats cup,gen,care nu prea-mi place,il pastrez de rezerva :P - bara fata este de vento si nu prea gasesc prelungire ma chinui de juma de an. - bot-ul de vento a ramas,este pe balcon...nu-l dau,il tin ca-mi place:P - bot-ul de golf este de strada:P |
Pastreaza botu de vento ca e hidoasa rau cu farurile alea pe "engelais" si cu capota aia de nu vine deloc la linie cu aripa pe bune acum...fara suparare lasa facelift de vento ;) !
Ai mai finisat spatele? |
Quote:
|
10 Attachment(s)
ozi iz in the bilding:))))
- schimbat suspensia - bara fata - jantele + gumele |
14 Attachment(s)
Sunt un om foarte incapatanat:)) si nu mi-au placut farurile alea,asa ca le-am mai schimbat putin...AM RAMAS CU ULTIMELE alea negre.
mici update-uri: - planetare schimbate. - etrieri fata mai mari. si mai am ceva planuri,dar sunt surprizaaa :D o sa vedeti. |
se poate inchide,multumesc 4tuning.ro masina a fost vanduta.
|
:) Si ce va venii?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:54. |
- Copyright 2026 4Tuning