![]() |
Re: PROVOCARI PENTRU ALEXENI,URZICENI DIN 06.06.2010
Din pacate nu toti gandesc la fel, pentru unii nu conteaza numai cupele se pare, si sa fie in grupa doar cu masini pe care sunt siguri ca le pot bate
|
Quote:
|
Quote:
|
Total de acord!
Ideal ar fi sa si mearga cronometrarea, sa fie si organizatorii mai bine organizati (nu ma refer la Iany, ci la cei care "sorteaza" concurentii catre start de la care eu am luat si cateva injuraturi ultima data ...) si concurentii sa fie cu mai mult bun simt pt ca toti platim sa ne distram si e civilizat sa stea la rand fiecare indiferent cine e si ce masina are (nu cum mi-a zis mie unul dintre organizatori ultima data la Tulcea ... "pai nu vezi mah ce masina are ala?"). Speechless.... |
Cand aveti probleme cu organizatori de ce nu mergeti la 1 din oficiali(presupun ca fiecare cunoaste pe cineva),pe mine cum ma sunat fabi sa-mi zica ca unul de la paza face urat unde e el?asa ar trebui procedat.
Nu stiu cine tea injurat eu eram in duba la finale si nu stiu daca a venit cineva si nu iam raspuns la ce ma intrebat.chiar daca nu am raspuns pe moment iam zis sa astepte pana termin ce aveam de facut. Nu sorteza nimeni concurenti catre start,in calificari vi algeti singuri iar in finale te-as sfatui sa citesti regulamentul .multumesc |
Daca tot vorbiti de distractie,de fun,ceea ce nu contesta nimeni de altfel,de ce s-a impartit grupa S6 (diesel) in 2 si S5 (AWD) nu se imparte?
Nu zice nimeni ca trebuiesc 1000 de grupe,dar daca s-a aplicat o logica pentru grupa diesel de ce nu se aplica si pt 4x4? Toti cei pasionati de drag racing stiu ca nu au cum sa aiba pretentii la podium fara investitii mari,pentru ca nivelul competitiei a crescut enorm,dar nu inteleg de ce s-a aplicat imparteala la diesel si la AWD nu se poate..Daca s-a facut acolo un compromis,de ce nu se poate face si in alte parti? Impartiti grupa AWD in 2 ca la diesel, >2000cmc si +2000cmc PS: Chiar daca am AWD,aceasta impartire nu m-ar ajuta pt ca am motor de 2.2,deci nu am postat pentru interese proprii. |
Quote:
|
o simpla intrebare pt a arata idiotenia grupelor...ce se intampla cu un Golf 5 2.0 TDI 4x4 intra la "dizel" sau la AWD? sau mai interesant un Suzuki swift 1.4 AWD la start cu un RS6 sau 911 Turbo
|
Ti se par masinile pe care le-ai enumerat tu pt drag?Dupa cum se vede nici grupele nu le stii diesel 4x4 intra la grupa s7 diesel.Inca o pronlema grupa s5 trebuie impartita asa pana in 1.8(seat audi) pana in 2000(subaru evo) pana in 2500(iar subaru s.a) si peste 2500(porsche, rs6).Asa ar trebuii ca sa fie toata lumea multumita.Si dupaia o sa inceapa altii pai stai la s1 de ce sa participe crx care au la baza 150 de cai,la s2 de ce sa participe mazda lui Luci ca e modificata,LA S3 da de ce intra pepi ,nsl , nebunu,si iulica fostu wpp,La s4 de ce intra bobi, ewald cu viperu s.a.De ce participa la s5 igor ca nu e din ro sau ghita ca ii trage bine sau ricky ca are porsche alb sau cata ca are break.La s6 de ce participa iulica gto ca o are prea modificata si la s7 la fel.Nu o sa mai aiba sfarsit asta cu grupele.Eu cred ca toata luma vrea pe podium dar nu e loc pt toata lumea acolo.Kiki tu nu ai venit la tulcea,ai fost la alta cursa pt erau grupele lr si erai sigur ca o sa castigi.Cand o sa avem si noi o cronometrare decenta o sa fie foarte simpla pana atunci asta e.Poate la editia viitore din iulie o sa modifiam grupa s5 deja ne gandim la asta.
|
Quote:
cursele de DRAG nu sunt facute pt golfuri 4X4 tdi cu soft sau fara care au pretentia de a castiga si nici pt Suzuki swift 1.4 AWD, DAR daca acestia au placerea de a se inscrie si de a partacipa nu le interzice nimeni. Daca sunt ATAT de multi care isi doresc sa se intreaca doar cu masini la fel ca a lor sa incerce cineva sa organizeze curse de drag mono marca/model/motorizare. Nu e normal sa se conteste un regulament ! dasta se numeste regulament! PS. Ati auzit pe cineva sa spuna ca lui nu ii convin grupele pt ca el bate pe toata lumea? |
Poate ca ar fi o idee sa fie doar libere, eventual sa se faca si clasament oficial, dupa un anumit tip de grupe, dar in acelasi timp, sa apara in tabelul cu participantii, dupa cursa: putere, supraalimentare ulterioara (turbo, nitro, compresor), motor central (da sau nu), tip tractiune si timpi scosi. Astfel incat, dupa cursa, fiecare participant sa se poata evalua, in functie de ceilalti, dupa ce sistem de grupe vrea.
|
Hai ca asta a fost ideea anului.Pai si dupa tine cam cum crezi ca se va ajunge?Mai aveti? Acum sincer hai sa ne oprim aici cu ideile.
|
Quote:
Exista posibilitatea de a ma baga la S5 cu tractiune spate? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning