![]() |
Re: Scoala de soferi !
cam asa ceva ..
ai grija cum te aventurezi primele sute de km ... :) good luck .. si la cat mai putzine evenimente rutiere ...;) |
baieti, ia ziceti, atunci cand dai sala si te legitimeaza aia, poti sa le arati si cartea de alegator (sau cum ii zice) sau e obligatoriu buletinu ,pe care cred ca l-am pierdut :( :(
|
iti dai seama ca trebuie sa te duci cu buletinu' ... dute la politzie sal faci din nou ca nu potzi sa dai fara el ..
|
Quote:
|
dupa indelungi asteptari din cauza unui buletin pierdut :-) astazi in sfarsit mi-am luat permisul :dance::pistoles: (sala si orashu) iar maine ma duc sa imi fac pozele si cel mai probabil maine o sa il si iau in mana :D
salutari:drunk::drunk: |
dap...cool...io am luat 22 la sala...si ce mi-am zis...hai s dau si traseul...la mogosoaia...si ...ce sa vezi..in fatza mea..una...2 accidente era s faca....radeam in sine...ziceam...o pica sigur...la sf...ii da...si o felicita...dubios...ma rog...urc io....conduc ce conduc...si dupa 2 viraje la dreapta ma pune s dau cu spatele...ma conformez...apoi opresc si ma pregateam sufleteste s ma treaca.....knd...de odata aud..."imi pare rau dar nu pot s itzi dau permisu...nu te supara pe mine..." bai nene si a inceput s imi dea nijte motive dalea...cum ca...am mers trepidat pe piatra cubica...k am avut 1m intre me si bordura la viraj dreapta si putea s se bage unu acolo s il zgarii..numa dastea .... bai si m-a picat frate...la sf...coboara din masina...si ii zice instructorului..."mda...pe fata am trecut-o...bvo...stie...insa pe baiat l-am picat..." da instructorul de colo "cum domne k asta e baiatu lu comisaru x"....da politzaiu...."aa...pai si acm imi spui frate..."
...bai muream...knd l-am auzit spunand asta...mi-am dat seama k m-a picat moca...daq era s gresesc ceva corect....zicea ceva de genu.."ce sa fac frate...nu e pregatit...poate s fie si fisu lu bush...." de aceea sfatul meu....platitzi fratzilor traseu k e lumea plina de idiotzi.... da permisu numa la idiotzi kre dau bani si nu au pic de cunostintze in ale condusului...(unii dintre ei) |
am o intrebare la voi... in ianuarie prin 12 :P fac si eu 18 anisori :D Pe care ii astept de cand am pus prima data piciorul pe acceleratzie (adica de pe la vreo 12 ani cred... ca volanul il tineam de mult in mana numa ca nu ajungeam pana la acceleratzie :)) ... boond dar asta nu conteaza, ideea e ca nu vreau sa pierd nici o zi ... si ma gandeam cand sa fac scoala... :| adica e destul de aiurea in sensul ca e o perioada cam capricioasa+ ca e perioada sarbatorilor, deci implicit trafic infernal... oare daca ma apuc cam pe la jumatatea lui noiembrie pot sa dau scoala numai in ianuarie? ca macar atata am noroc ca pana fac eu 18 ani se mai stabilizeaza si traficul si incep si astia de pe la politzie sa lucreze normal.... probleme cu faptul ca uit nu ar fi ca ori cum si acuma eu cred ca asi fi pregatit sa dau examenul pt ca am la activ cred ca aproape 30 de ore de condus... e drept ca ff putin prin orash da nah... ori cum ideea e ca m-asi descurca, nu e problema... faza e daca se poate practic....
|
sincer .. prin aceeasi perioada am facut si eu scoala ...
si eu zic ca umpic de condus in conditzii de iara cu instructoru langa tine sunt bine venite ... macar asa o sa stii conduce in orice conditzii |
ca sa te apuci de scoala de soferi trebuie sa ai 18 ani si o zi iar ca sa dai examenu 18 ani si o luna ;) mai repde nu cred ca se poate, cel putin teoretic :)
deci ai 2 optiuni: prima -sa te apuci iarna dupa ce faci 18 ani si a doua sa te apuci mai prin primavara cand se mai topesc nametii :D si io zic ca prima e cea mai convenabila :peace: in alta ordine de idei e interesant sa conduci iarna:) |
e adevarat ca , acum cu noul cod rutier , scoala se va fcae de la >21 de ani. nu'mi sariti in cap daca nu e asa.
|
numai pt camioane si autocare .. etc.
|
Quote:
|
teoretic nu-i voie ..
da` practic ... se mai intampla ;) |
De ce teoretic nu e voie ? Nu am vazut absolut nicaieri sa scrie ca nu ai voie sa faci scoala inainte de 18 ani...
|
1 Attachment(s)
teoretic uite in imaginea de mai jos. sau in cartile de legislatie...etc...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning