![]() |
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
Quote:
nu e urat....;) e oribil.....kitch , bleah.... |
pai mai voi nu va doriti o masina care sa poata fi vazuta pana si din satelit
suv-ul de fata e cea mai buna alegere pt ca break in nici un caz nu e p.s. ce o sa ma mai amuz cand o sa vad dricul pe strada :) :) :) |
Imi place cum ironizati voi dacia fara sa stiti macar ca TDI= (aproximativ)DCI.. (nu o sa ma chinui sa va explic de ce)
Intr`adevar, de aratat, arata urat utilitarele, dar sunt acceptabile (pe langa altele). |
e vai de mama lui ! la aspect cel putin !
|
decat "dricu" asta nou mai bine breakul 1310
|
Eu nu inteleg de ce in ziua de azi e mai important cum arata ceva decat ce poate sa faca.
Nu conteaza ca are un consum mic, nu conteaza ca poate transporta mult, nu conteaza ca e singurul autovehicul produs in Romania, conteaza ca e urata si nu putem merge la agatat cu ea. Totusi, cred ca e un caz de snobism, deoarece, dupa acelasi criteriu ar trebui sa laudam berlina, pentru ca e mai frumoasa ca un Golf 2, de exemplu. Dar nu o facem. De ce? Pai deh, care e mai tare?! Ala cu masina straina,normal. Aici nu mai e o problema ca e o masina destul de urata - sa nu vbim de cele produse in asia sau de kallos etc-. Sa fie oricum, numai sa fim cat mai smecheri ca e straina. Rusine! |
se pare ca te-ai prins
masina nu mai e o necesitate e un moft o fita prin care sa arati cine esti u si daia |
daca ar avea un motor cat de cat mai mare poate m-as gandi sa cumpar un logan....in rest....e mult de lucru la un logan ca sa il faci competitiv :lol:
|
cum adica competitiv???
asta este o masina clar de tot pt familie in nici un caz una de tuning decat daca se intelege tuning prin folie, toba, filtru si niste prelungiri si un radio cd cu 4 difuzoare |
daca tu aia intelegi prin tuning...atunci io ma arunc in cibin:lol:
|
scuza-ma eu m-am exprimat gresit
|
Mda,trebuia sa aiba un motor maaaare,ca asa e moda,nu unu mic cu multi cai,ci unu mare sa mai si platim mult impozit,RCA mare,etc.
Hai sa va intreb ceva... Cereri: -spatiu marfa (masina de carat marfa la un magazin mediu). -consum redus -garantie -fiabilitate -confort (neaparat clima,servo directie) -si nu in ultimul rand pret Vreau sa stiu si eu o lista cu cele mai profitabile masini care se incadreaza aici. (nu ma intereseaza marca sau tara de provenienta,si lista sa fie ordonata in ordine crescatoare a pretului CIP) |
Nah,nimeni,nimic ?!
Haideti ca daca nu imi dati o varanta buna,ajung sa iau "autobuzul" |
e oribila fratilor!!!! stepee mai arata cat d cat da asta e naspa
|
bey steppe era un concept
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning