Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Daewoo Tico - DJ 09 HIG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/187444-daewoo-tico-dj-09-hig.html)

sorin_maican20 15-01-11 18:22

Re: Daewoo Tico - DJ 09 HIG

2 Attachment(s)
Fiindca a fost frumos astazi, am dat bara jos si am vazut ce trebuie sa schimb la structura de rezistenta. Imi trebuie ochelarul de far stanga, contraaripa stanga si bara de amortizare de sub spoiler. Am mai observat o chestie: roata din dreapta sta in afara iar cea din dreapta sta in interiorul caroseriei. E posibil sa rezolv asta din caseta de directie sau din capetele de bara?

Am terminat si cu pozitiile. Maine urmeaza becurile din far si vreau sa curat si geamul de pozitie ingalbenit.

sorin_maican20 30-01-11 18:02

2 Attachment(s)
Lucruri noi "vechi":

Fiindca tamburii mei sunt cam ovali si franeaza din parti, astazi am pregatit inlocuitorii pentru schimb. Ideea e ca nu stiu ce culoare sa le dau: alb sau argintiu (ca janta). In poze sunt dati doar cu primer.

Am sters si spatele cadranului care arata viteza si acum se vad mult mai bine cifrele.

PS: Multumiri lui georulz pentru tamburi :) .

valitataye 30-01-11 18:10

Ai putea sa ii faci in culoarea masinii:)

aXXo 30-01-11 22:40

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 4035599)
Lucruri noi "vechi":

Fiindca tamburii mei sunt cam ovali si franeaza din parti, astazi am pregatit inlocuitorii pentru schimb. Ideea e ca nu stiu ce culoare sa le dau: alb sau argintiu (ca janta). In poze sunt dati doar cu primer.

Poti da mai multe detalii? De unde i-a luat georulz, cat a costat, sunt standard? :D

georulz 31-01-11 15:10

@sorin Cu placere.
Sunt tamburii mei vechi care erau uzati cat de cat si ruginti, pe care sorin i-a reconditionat si au iesit super din ce vad.
Eu te-as sfatui sa ii faci galbeni :D galben aprins. Cred ca ar da super bine pe masina.

@axxo Eu tamburii noi i-am cumparat de la Radacini @Gara de nord in jur de 100 ron /buc

B-99-SAA 31-01-11 15:21

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 4038579)
@sorin Cu placere.
Sunt tamburii mei vechi care erau uzati cat de cat si ruginti, pe care sorin i-a reconditionat si au iesit super din ce vad.
Eu te-as sfatui sa ii faci galbeni :D galben aprins. Cred ca ar da super bine pe masina.

@axxo Eu tamburii noi i-am cumparat de la Radacini @Gara de nord in jur de 100 ron /buc

Galben am eu la tamburi pe spate, o sa fac si etrierii cand pun jantele pe masina. Iar pretul la tamburi e cam mare.... Radacini in general sunt cam scumpi la piese. Oricum, astia au iesit foarte bine! Cred merge sa-i faci rosii daca vrei sa iasa in evidenta sau culoarea masinii, sa nu bata la ochi.... :)

sorin_maican20 31-01-11 18:45

Multumesc mult pentru sfaturi. Acum mi-a venit o super idee: ii fac roz :). Se vor potrivi cu in phase-urile pe care vreau sa le cumpar.

Si fiindca aveam un sistem 2.1 care nu facea contact foare bine, i-am scos difuzorul de bass (care are doar 10 cm) si l-am pus in polita spate. Se aude mai bine acum. Cred ca i-ar trebui un amplificator fiindca in casa se auzea foarte bine.

sorin_maican20 26-02-11 22:40

1 Attachment(s)
Si fiindca vine primavara si trebuie sa improspatam aspectul masinilor, am pregatit urmatoarea piesa pe care o voi pune pe masina.

Va fi vopsit alb.

valitataye 27-02-11 20:06

Tu nu ai stergator pe haion nu?Incearca sa astupi locasul pentru stergator cu fibra sa fie tot drept:)

sorin_maican20 28-02-11 19:39

Asta o sa fac. astept sa se incalzeasca un pic.

valitataye 28-02-11 21:47

Ok.E bine ca il astupi,se vedea si nasol neavand stergatorul.

86_RBT 02-03-11 21:41

Cu ce ai vopsit jantele, cu spray-ul? Daca da, ce spray ai folosit?

PS: Eleronul alb va fi ca nuca'n perete daca nu il vopsesti in culoarea masinii macar fa-l negu, merge cu barile!;)

Fireburn_03 02-03-11 22:23

Quote:

Originally Posted by 86_RBT (Post 4137212)
PS: Eleronul alb va fi ca nuca'n perete daca nu il vopsesti in culoarea masinii macar fa-l negu, merge cu barile!;)

nici negru nu stiu cat de bine merge... si eu iti recomand tot culoarea masinii :D

B-99-SAA 03-03-11 09:42

Ce aveti ma cu eleronul alb-negru... Masina nu trebuie sa fie curcubeu! In culoarea masinii e cel mai bine!

PS: @Vlad:geniile gandesc la fel :lol:

sorin_maican20 04-03-11 18:35

Am inteles domnilor. Verde sa fie.

@86_RBT: Este vopsea de jante luata din targ. Nu stiu ce marca este.

All times are GMT +2. The time now is 08:16.

- Copyright 2026 4Tuning