![]() |
Re: Masini Abandonate!
Quote:
Tinīnd cont ca nu domiciliez īn Romānia de 20 de ani, consider ca nu este cazul sa deschid chiar eu topic-ul ci cineva cine este la actualitate su pretentiile si posibilitatile din Romānia. |
mai vreau poze
|
1 Attachment(s)
un bmw in cluj care e nemiscat de multa vreme
|
pacat de unele masini,da astia funt oameni decat sa le dea la cineva le lasa in paragina!!!
|
25 Attachment(s)
Iata, mai multe :( scene socante :|
|
Quote:
|
pacat de charger daytona :(
|
ba ce oameni cum sa lase ei slr abandonat?
|
Quote:
Exemplarele originale acusi se pot numara pe degete. |
Quote:
|
in prima poza masinile par sa fie undeva scufundate(intr-un vapor)
|
cel mai rau imi pare de toyota si de audi ala ... mor cand ii vad pe alti care le au si le abandoneaza ca pe niste nimicuri
.... astia sunt oameni care au avut o gramada de bani si acuma nu mai au nimik ... |
Quote:
La masinile abandonate īn majoritatea cazurilor este vorba de deces si nu exista urmasi iar de masina nu stie nimeni nimic sau de detentie unde posesorul e pt. multi ani dupa grati si nu are cine sa se ocupe de bunurile lui materiale. Īn putine cazuri este vorba de accidente sau defetiuni tehnice grave īn strainatate unde repatrierea masinii este nerentabila īn ceea ce priveste costurile sau este cumparata de un visator ce vrea s-o restaureze dar nu este capabil din lipsa partilor financiare sau alte probleme tinīnd-o acolo ani buni pīna se transforma īn vaza de flori. La toate astea mai trebuie adaugate si calamitati naturale si accidente de transport unde masinile nu mai sīnt recuperabile si īn cele din urma achizitionarea privata īn vederea revīnzarii ca piesa de schimb sub forma demontata cu bucarta unde īn cele din urma nu mai ramīne de ea decīt caroseria ce rugineste pe undeva, aruncata ca o cutie de conserve īn haldina de gunoi. |
saracele masini........
|
SLR'u ii al meu:D asa beat am fost ca nici nu mai stiu unde l'am lasat :D:D:D:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning