![]() |
Re: Stickere 4tuning
Rezista...azi tocmai de se chinuia un puradel sa il dezlipeasca, noroc ca am ajuns eu la timp. Partea buna este ca s-a chinuit ceva (pana am coborat 4 etaje cu incaltat) si nu a reusit nici macar un colkt sa dezlipeasca, oricum l-am facut sa inteleaga ca ce e al meu e al meu si trebuie sa ramane pe masina. Partea proasta este ca ma cam doare piciorul drept.
|
o sa o trimit si eu pe sora mea la sediu sa ia 2 stikere ;)
|
dar nu puneti si voi niste poze cu stickerele si eventual cu ele puse pe masini? sa vada si necunoscatorii cam cum dau pe masina...
|
|
si merge si pe luneta ? ... banuiesc ca da ...
|
Logic ca merge si pe luneta...poti sa-l pui si pe parbriz, oriunde ! :) :)
|
Quote:
|
Al3xius puteai sa speli oleak masina :)
|
care face o opera caritabila si imi trimite si mie prin posta 2 stickere ? va rog! cine se ofera sa imi dea pm si ii raspund cu adresa ! ms
|
Quote:
|
puteti sa`mi trimiteti si mie 2 stickere prin posta ?vrea un tovarash de al meu sa`si puna si el pe masina .dati`mi un pm shi va raspund
|
Quote:
|
mi-au venit stickereleeeeeeeeeeeeee unu` e deja pe masina, unu` va fi lipit diseara pe cealalta masina iar ultimul sper sa il lipesc pana in toamna pe a 3 a masina
revin cu poze |
da` de un parasolar cu 4tuning .. nu e aude nik ? :)
|
deci..pt cei din provincie cum putem ajunge in posesia stickerelor ?Ori nu vad eu bine la ora asta ori toata lumea a intrebat si nimeni nu a raspuns.Am cv drum de facut pana la BUC si doar pt cateva stickere e prea de tot..Daca imi poate da cineva detalii sau imi poate trimite prin posta .. ms mult :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning