![]() |
Re: Golf 3 - Nasty Bitch , 1.6 on the run
Quote:
|
Si suferi din cauza asta sa inteleg?
Da-l in judecata, nu ti-ai scos drepturi de autor la a ta cand ai facut-o? Asta e chiar tare... si-a permis cineva sa mai faca o masina replica cu a ta, cand defapt tu ai facut o masina cum au multi altii pe forumuri de la noi si din afara! |
Quote:
mi-am exprimat punctul de vedere cu privire la modificarea infatisarii masinii MELE in viitorul apropiat si atat !! Ai cerut detalii ti le-am dat :) |
Nu sunt agitat, ma distreaza faptul ca esti penibil, cu fenomenul replica!
ai un bad boy facut la ghetto pe vreo 2 -3 golfuri mk4 inaintea ta, cele mai ieftine faruri ciuning si o bara clean care e deja de domeniul trecutului si te plagi ca te copie lumea! |
Quote:
|
Quote:
daca te-ai fi exprimat de prima oara ca mai sus, cu un post in urma, ar fi fost mai frumos si n-ai mai fi dat dovada de "suferinta" !!! |
Quote:
Multumesc si spor la modificari |
Quote:
|
Ba frate...pe forumul asta chiar nu se certa nimeni. Sincer incepea sa imi placa aici. Pana s-a trezit unu care incepe sa-l intepe pe baiatul asta cu golfu' 3.
geo_gee2005_xxx - nu am nimic cu tine dar vreau sa iti pun o intrebare. Daca-mi permiti... Ti-e ciuda ca nu ai avut bani sa-ti duci masina la Ghetto Tuning si sa-ti faci si tu ceva la ei? |
b999cpy uita-te pe topicul meu si zi-mi cam ce crezi ca as putea sa fac la ghetto? Ce sa modific dintr-o fata de vento? Daca ai vreo idee o poti posta pe topicul meu!
Quote:
|
Quote:
Chiar aici pe forum.. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
intre timp s-a mai lucrat si la partea de sub capota:sonda lambda flanse amortizoare senzor hall temperatura delcou nou si alte acareturi
o poza de sezon si un mare semn de intrebare privind trecerea la stilul OEM |
Lasa ma frate masina asa ca arata bine rau! Pune-i niste jante mai mari, mai late, mai deosebite si aia e tot! altceva ce sa-i mai faci? Decat sa dai iar bani pe modificari si vopsit mai bine de banii aia te bagi pe optiuni ;)
|
RH ZW3 si KIT US :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning