![]() |
Re: TANK (Tico '95)
da.. de ajuns, ajung bine... dar pacat ca s-a amanat meetingul. si la masina... momentan sunt cu carburatorul scos, astept un telefon de la magazin ca sa ma duc sa iau furtunul buclucas. ala de pe masina a plesnit bine de tot. :shock:tre sa iau si antigel si apa distilata ... sau sa refolosesc pe aia din motor?
|
Pune ma alta nu face d-astea... ai demontat jumate de masina si te zgarcesti la 20-30 lei? Parerea mea...
|
am schimbat furtunu si antigelu... acum totul e ok
|
Quote:
cuzinetii pt biela 40 si pt palier 70 si garnitura de chiulasa 50 lei |
Quote:
|
mi-a mai zis k preturile pot varia in functie de ce cota iti trebuie
|
Quote:
|
e un magazin pe virtutii.. cum vi dinspre crangasi spre lujerului, treci de mec si faci dreapta pe prima strada si e pe stanga un service mic si scrie mare piese daewoo. e langa o reprezentanta Honda.
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu niste aerisitoare de la etrieri si de la pistonasu de pe spate? :D
|
Nu tine vremea deloc cu mine. Am venit la tara ca sa'mi schimb motoru, si a inceput s ploua in ultimu hal. Sper k maine sa nu mai ploua ca sa'mi fac si eu treaba linistit. O sa revin cu poze cand ajung acasa
|
La mine nu ploua :D, deci maine prinzi zi frumoasa.Spor la lucru.
|
Am scos motorasu. M'am chinuit putin, dar asa e prima data, nu? Am pregatit tot, maine dimineata il pun pe celalalt. Sa speram ca e bun, si merge bn. Sa'mi tineti pumnii
|
ce se aude de motor,ai reusit sa il montezi pana la urma?:D
|
Quote:
|
l-am pus cu greu...a trebuit sa dau si cutia de viteze jos. acum am alta problema s-a rupt un surub kre prindea galeria de evacuare de toba intermediara... si nu am reusit sa-l scot de acolo.. acum am revenit in bucuresti sa vad pe unde ma duc sa-l scot. app, am scos uleiul din cutia de viteze, aveti idee pe unde se pune la loc? :oops:
|
All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2025 4Tuning