Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

OmB* 15-12-06 14:26

Re: Intrebari si raspunsuri

baietzi am si eu o pb.:sad: :sad: :sad: .... lucrez akum la o poza .... si nushu dc draq park cu fiecare modificare kre o fac la masina poza devine mai pixelata sau plm...... imi apar picatzele pe ea ..... nu stitzi de la ce e???? poza nu pot sa o pun pt k e de la concursul de sarbatori.......:sad: :sad: :sad:

Iuli_90 15-12-06 19:25

vreau si yo sa ma ajutai pls imi da o eroare
de fiecare data cand intru in photoshop am pus pe imageshack : https://img396.imageshack.us/my.php?image=eroarekw6.jpg

plsssss help me :|

tng 17-12-06 19:32

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 661845)
baietzi am si eu o pb.:sad: :sad: :sad: .... lucrez akum la o poza .... si nushu dc draq park cu fiecare modificare kre o fac la masina poza devine mai pixelata sau plm...... imi apar picatzele pe ea ..... nu stitzi de la ce e???? poza nu pot sa o pun pt k e de la concursul de sarbatori.......:sad: :sad: :sad:

si eu am patit asa.se strica calitatea imaginii....
incearca sa lucrezi imaginea de la inceput, ptr ca nu poti remedia problema.
lucreaza-o numa in formatul photoshop (*.psd) si apoi cand e gata, o salvezi *.jpg
eu asa am rezolvat problema,calitatea a ramas ca in original
Bafta !

Cristi T 17-12-06 22:01

am si eu problema cu loganu de sarbatori ... ce ma fac :(( ... deci am pus anumite parti care la mine se vad perfect ... sunt aceeashi culoare cu mashina dar am trimis mashina la 2 prieteni sa vad pareri si la ei se vede alta culoare partile alea ... culoarea e usor alta dar destul de sesizabil ... ce ma fac :(( am ce sa fac ca sa mearga calumea ? reinst photo shopu' ? sau e din cauza placii/monitorului ? cum termin mashina pt concurs ca a iesit asa frumos dar culoarea strica totu :( ... plz help

ra2 17-12-06 22:08

cred ca e de la monitor sau placa video k dk era de la photoshop se vedea la fel si la prieteni tai...ce poti sa faci?

nai dkt sa lucrezi la prieteni tai acasa:D...

Cristi T 17-12-06 22:58

pai daca era de la monitor nu trebuia sa se vada toata mashina la fel ... se vede doar un prag si spoiler fata :( nici de la placa nu prea cred sa fie ca ar fi acelashi draq ca si cu monitoru' ramane maine de dimineata sa inst iar photo shopu si sa vad daca e la fel ... :(

pufy 18-12-06 00:53

cand deschizi imagininea cu alt program cum se vede?daca se vede la fel e clar k e de la monitor...oricm o masina nu se vede la fel pe 2 monitoare....eu lucrez pe 2 calc si pe unul am brightness f mare si vad foarte bine in umbre,si pe celalalt sesizez bine unde culoarea e diferita(aceeasi pr ca la tine)...incearca sa dai brighnessul mai mic si s-ar putea sa sesizezi diferentele de culoare

Cristi T 18-12-06 21:10

m-ai salvat pufy :) nu low ci high asa se vede diferentza cel mai bine ... oricum ca sa lucrez cu el ma maxim un timp destul de "mare" tre sa stau cu ochelari de soare ca sudoru :p ideea e ca tre sa ma gandesc la un monitor nou :) ms mult de ajutor si raman dator

OmB* 20-12-06 19:32

Quote:

Originally Posted by tng (Post 664791)
si eu am patit asa.se strica calitatea imaginii....
incearca sa lucrezi imaginea de la inceput, ptr ca nu poti remedia problema.
lucreaza-o numa in formatul photoshop (*.psd) si apoi cand e gata, o salvezi *.jpg
eu asa am rezolvat problema,calitatea a ramas ca in original
Bafta !

ms tng..... pfffffffff:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 ..... pai dak ma apuc din nou nushu dak o termin pana la termen .... sa vad... :((

shantzu 27-12-06 10:42

mi-a aparut o chestie cu update your fucking software... bla bla bla
daca fac update trebuie sa caut alt crack sau nu ? intelegi ce vreau sa va spun
photoshopul se updateaza nu se reinstaleaza... ;)

Leul 31-12-06 22:45

pei ce versiune ai Shantule ? Vezi k a aparut CS3 :D

shantzu 02-01-07 13:05

pai am cs 2 ;) dar la update pe acolo nu scrie nimic de cs3 ........
oricum eu intrebam altceva :)

metal_militia 02-01-07 13:14

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 676357)
daca fac update trebuie sa caut alt crack sau nu ?

NU...eu am facut toate updateurile de pana acum si merge f bine :-P ...si am cumparat licenta de pe DC++ :lol:

shantzu 02-01-07 16:01

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 682026)
NU...eu am facut toate updateurile de pana acum si merge f bine :-P ...si am cumparat licenta de pe DC++ :lol:

ai cumparat sau ai decarcat ? :rolleyes2

Ace Axel 02-01-07 22:03

dati-mi si mie licenta pt cs2 pls :D

All times are GMT +2. The time now is 18:56.

- Copyright 2026 4Tuning