![]() |
Re: E46 - Noul proiect NWA - Bmw e46
Quote:
|
atunci fa unu din carbon ii numai 200 de dolari 300
|
Quote:
|
Quote:
Ar trebuii sa fi dus de pe fix sa dai 1200 e pe un portbagaj !! E perfect ce ai cumparat tu , asteptam poze cand e vopsit :D Si da, bara care o ai e cea mai buna alegere :D Succes la modificari !! |
Quote:
|
mai ai eleronul de la matza? ala pe doua nivele
|
Quote:
|
O iesit super pana acuma proiectul,ai montat serpisori?is curios cum o sa se auda. cat ai dat pe short shifter?
Maine o scot si eu pe a mea de la vopsit,astept sa se faca vreme faina sa vin pe la tine,poate rezolv si treaba cu evacuarea si sa vad si eu proiectul LIVE. Bafta si tine-o tot asa !! :D |
mersi :> serpisorii i-am dat la cineva pentru un 325ci care nu a mai avut rabdare pana ii ajungeau pe comanda.. Suna ceva mai deosebit decat normal , e altceva , face galagie si nici nu deranjeaza. Pe short shift am dat 80 euro,abia astept sa il montez sus.. Astept sa vina momentul sa le fac pe toate o data.. suspensie,csl,aripi umflate,short sh si altele ce asteapta la coada. Te astept,gasesti numarul meu pe forum,cand o scoti ma suni si tratam o intalnire.
|
arata beeton :> masina , am tot vazut-o parcata pe bulevard....bafta si sa ai parte fara incidente!
|
cum merge treaba? ce ai pus pe ea....
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
in trecere..
|