![]() |
Re: Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
Quote:
Peace & love |
Quote:
2. Golf 3 - Valyh (2 locuri libere) 3. VW Bora - ionut17 (full:lol:) 4. Alfa Romeo - |
Morphy, imi pare rau, dar nu pot sa te incurc anu asta cu KOE, am fost de 1 mai la budapesta mi-am stors buzunarele :rolleyes2:cry: . La anu strang bani din timp sa mergem ... asa vara asta mai visez la Liberty Parade :peace:
|
Quote:
Succesuri |
Quote:
|
am vorbit aseara cu baietii si din pacate nu putem merge niciunul din lipsa de bani...criza ne-a lovit pe toti.
unde mai pui ca eu am ars amplificatorul acu o saptamana si acu trebuie sa strang bani(700-900Ron) sa imi iau altul...deci nu am nici o sansa sa merg.:sad: salutare si succes participantilor. |
Si eu ma retrag , merg cu o alta masina de la mine de la firma! Motorul ursului trage sa moara :sad: si nu ma risc sa raman pe drum cu el!
Sorry guys! Oricum plecarea ramane valabila de la Stadion pentru cei care merg! See you all there! |
sper sa mearga citi mai multi din neamt pt a pute-a sustine concurenti din RO
eu merg cu Kosty(inca nu stim exact cu ce dar mergem ,ori cu nissanu ori cu 124-ul) |
din pacate nici eu nu mai pot merge :cry2::no: imi pare foarte rau..ca si anul trecut am vrut sa merg si a intervenit ceva chiar inainte si nu am reusit nici atunci sa ajung la KOE :sadblinky ce ma oftic :x:anger:
|
Aline, tu nu mai vii cu ursul...dar nici nu vii cu alta masina cu noi, in coloana (asa am inteles) nu??? Asta inseamna ca...nu mai e nimeni :)). Pana mea...aiurea...
|
Quote:
Asa am eu noroc :) ce sa fac ...nu risc sa raman cu el prin chei sau Cluj:) ca a mai ramas departe de mine si greu a fost sa il aduc! |
Quote:
P.S. Trebuia sa vii la Tulcea, a fost show dp lume |
Quote:
asta e...am vaz ca a fos tun week end plin de eventuri ! |
Quote:
|
Compactul M3 va face deplasarea la Cluj...din pacate am doar un loc disponibil!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:44. |
- Copyright 2026 4Tuning