Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/1839-intalnirea-membrilor-4tuning-constanta.html)

mike.omega 02-10-04 20:37

Yeap a fost misto :twisted:
Data viitoare insa, ma voi imbraca mai gros ca am inghetzat :confused2
Si poate vin si eu cu camera dijitala sa imortalizam momentu :boogy:

CT-87-ADY 02-10-04 20:48

:lol: Ma bucur k v-ati distrat ... shi imi pare super rau k n`am putut sa vin...!
Hai sa stabilim alta data! :P

yamahaer1cip 02-10-04 21:46

a fost super tare astazi mia placut mult a fost cam frig e adevarat fratilor am plecat cu but acasa mia ancremenit jangele an corp nu am cezut ca poate face asa ceva o dacie am ramas masca ce se mai uita lume ala mine cand turez motoru dinpacate nu e buna acuma dar al fac pana la vara da ce se uita la noi cum facea dacia lui but :)))) respect si sper sa ne mai vedem si alta data
:wink: :wink: :wink:

madfish 03-10-04 12:15

bai, intalnirea a fost reusita, caterninca, bautura :lol: , plimbari cu masinile, poze, filmuletze, ce mai a fost belea.

CT-03-ART 03-10-04 15:05

intradevar a fost bine shi in curand vor aparea pozele shi mai incolo shi filmuletzele.sper ca urmatoarea intalnire sa fie in jurul datii de 6 noiembrie.

CT-87-ADY 03-10-04 18:18

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
intradevar a fost bine shi in curand vor aparea pozele shi mai incolo shi filmuletzele.sper ca urmatoarea intalnire sa fie in jurul datii de 6 noiembrie.

De data asta sper sa vin shi eu! :)

madfish 03-10-04 19:25

Dapz, urmatoarea intalnire 6 Noiembrie.

BIZ 03-10-04 19:27

6 nov (sambata) sa fie :D :p

x-28-TRA 04-10-04 12:09

hehe noi nu am putut sa ajungem ca am fost laCURSA ANULATA :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((dar o sa venim si noi odat apropo daca nu stiai but nu mai are nimic din ce avea:)))))))))))asa ca nu ai simtzit prea multe:)))))))))

needBrain 04-10-04 16:34

poate pe 6 n-o sa se mai anuleze.da-i marfa ideea,pui lumea pe fuga si apoi omori tot.......

-=X-Team=-82-MDN 05-10-04 00:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BIZ\"
a fost frumos!! :drunk: :D ....... :shock: pt ca stim noi cine a fost, elementul surpriza :lol: ;) ct 75 but , baietzi chiar daca a scos ce a scos ( stiu cei care au fost ce):P masina inca rupe e cea mai tare dacie si vreau sa zic ca masina asta chiar m-a uns la sulfet si mi-am sch parere despre dacii (ma rog despre daica lui).

:peace: si sa planificam mai departe :D

BRAVO ... bine zis despre masina lui ... :) e o masina care merge .. asa cum ai zis ... bine de tot .. :)

BIZ 05-10-04 18:51

:lol::lol::lol: nici nu putea sa cada mai bine :))))))

Quote:

Originally Posted by \"NSL_Florica\"
SUPERETAPA SURPRIZA (VITEZA)
Au inceput demersurile pentru cursa din 06-11-2004. (sau 7nov)
- Locatia:Bucuresti -Aeroport Baneasa
-Organizatori: Legal Racing & No Speed Limit.
-Detaliile vor veni cu 2 sapatmani inainte pana atunci .Pregatiti-va

se pare ca vor cu tot din adinsul sa nu ne intalnim toti (glumeam) :lol::lol::lol:

:peace:

CT-03-ART 06-10-04 08:57

se pare ca data intalnirii se modifica shi va fii 30 octombrie dar atentzie NU este sigur.tre sa mai vb intre noi shi sa vedem cine vine cine nu ce are ce nu are chestii din-astea

BIZ 06-10-04 10:52

eu unu sunt de acord sa ne intalnim pe 30 pana atunci am sa termin cu toate kefurile :P :lol::lol::lol:

madfish 06-10-04 15:39

da pe 13 noiembrie ce are ...

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning