![]() |
Re: Club Clio
@cata_16v: pai nu trage aer cald ca e monat pe o super-nova si are o priza de aer imensa acolo! Dar nu e bun traseul ala ca e prea lung! Am si specificat ca nu locul unde e montat este motivul pt care pun poza ci materialele din care este facut acel traseu!
@TheMadMan: inseamna ca ai o problema... nu e normal sa ti se duca placutele la 15k km. Eu le schimb la 30k si arata destul de bine si atunci. Discurile nu e nevoie sa le schimbi decat daca vrei! La revizia de 60 de mii nu iti schimba discurile, cel putin in cartea de service nu scrie nimic despre asta! @dj_ice: cu cea mai mare placere! eu am idù clio250cp ( my dream :d ). |
Quote:
daca ai sasiul sport are sens sa umbli pe la amortizoare? si eu sper la asa un bondar ... dar deocamdata se lasa asteptat |
Toto asa mic e diametrul tevii?? Cata daca vrei te pot pune in legatura cu un f bn prieten ce are tot un clio rs 182 pe care si-a pus placute Ferodo si iti poate spune mai multe despre cum se comporta etc...Numai bine!
|
chiar te rog. e alex t. ?
|
diametrul nu este mic, este mai mare decat cel original. Oricum poti sa-l faci mai gros daca vrei pentru ca filtrul vine cu mai multe adaptatoare de diferite marimi.
|
@cata_16v...look here -->> http://www.yozzasport.co.uk/store/products.php?cat=10
|
morro iti dores sa astepti cit mai putin
NightRider merci de informatie, interesant, eu stiam de http://www.k-tecracing.com/ , si se pot aduce produsele prin pitstoptuning |
cata_16v...mai stiu cateva firme din anglia, le caut adresele si le postez aici, k? poate te ajuta cumva, oricum yozzasport pot trimite prin posta no prob si asa pot si altii...
|
acest topic chiar are viata...e mereu in topul forumului...chiar ma bucur ca fac parte din topic...bafta tuturor...cip_ri si cata 16...vin in iasi...poate dau de voi..nu promit. Va caut eu pe la romtelecom sau in fundatie.
|
4 Attachment(s)
NightRider astept orice informatie cu placere, am sa anexez niste poze cu filtrul, face toti banii mai ales pentru sunet, il recomand tuturor .
iata-le, nu am reusit la postul anterior |
1 Attachment(s)
sal ppl, imi spuneti si voi o parere legata de spoilerul asta spate? multumesc anticipat :)
|
mie mi se pare ca parca e cam exagerat ...
|
Arata bine, dar sincer nu cred ca o sa poti iesi din parcare cu asa ceva :D
|
Quote:
|
Quote:
Frumos...ia-l :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning