Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2 (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/182883-ag-20-smo-vechiul-proiect-abandonat-stage-2-a.html)

krysty_kry 23-05-10 10:43

Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2

super!!!ce sa mai zic....am citit tot , si mi se pare prea tare.O sa fie cel mai tare pick up din Romanica.....culoare....daca-ti place movul asta de il am eu la avatar....mi se pare in ton cu moda.....o sa vezi....ia niste poze si fa-o mov...si vezi daca-ti place.....Super proiect......de urmarit pana la final

ro.maniak 23-05-10 19:24

am trecut si eu prin asta cu papucu meu si stiu cum este :) baga un ochi de inspiratie si pe la mine poate te ajuta cu ceva. bafta cu el

https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...p-chinuit.html

cioc 23-05-10 21:02

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dan.moraru (Post 3381698)
La capota ai putea renunta la tija si sa pui un telescop de capota sau portbagaj sa nu mai pui tija tot timpul cand ridici capota.

capota asa este facuta cu 2telescoape dar akolo nu era terminata...

krysty.. la coloare sa sti ca tot asa m a gandisem si eu la un mov:P.....sau ceva perla mov....acu sa vedem.....

stiu ca deviez de la subiect dar vreau sa v a arat primul meu proiect care din pacate a ajuns la fier vechi si in care am bagat o gramada de baniii a fst prima mea masina la care am lucrat singur atunci nu prea aveam asa experienta...si o poza de la camioneta pe cand era in stage 1..enjoy

Ace MNE 24-05-10 03:20

frumos negroteiul:D

B 50 FXF 24-05-10 08:34

Frumos 1300-le, mai pune ceva poze cu el daca mai ai!!

Eu nu ii inteleg pe oamenii care iau o masina baga foarte multi bani in ea, dupa care masina aia devine model pentru multi pasionati si mai tarziu sa auzi ca s-a dat la fiare vechi sau a fost vanduta pe bucati!!:sad:

Messerschmitt 24-05-10 10:34

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 3384699)
Frumos 1300-le, mai pune ceva poze cu el daca mai ai!!

Eu nu ii inteleg pe oamenii care iau o masina baga foarte multi bani in ea, dupa care masina aia devine model pentru multi pasionati si mai tarziu sa auzi ca s-a dat la fiare vechi sau a fost vanduta pe bucati!!:sad:

vezeti de trb ta..de unde sti tu ca o da la fier???
Frumos negroteiu ala...:)..bafta cu proiectele

andi_cimpean 24-05-10 12:53

Quote:

Originally Posted by Messerschmitt (Post 3385040)
vezeti de trb ta..de unde sti tu ca o da la fier???
Frumos negroteiu ala...:)..bafta cu proiectele

Bre', nu mai fii şi tu aşa arţăgos...

Chiar cioc a spus că din păcate a dat-o la fier vechi.

cioc 28-05-10 20:12

10 Attachment(s)
poze la cerere!!!:p

Messerschmitt 29-05-10 20:52

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3385438)
Bre', nu mai fii şi tu aşa arţăgos...

Chiar cioc a spus că din păcate a dat-o la fier vechi.

scz nu vazusem...:)...;))
Dar peste tot vad ca intra oameni cu masini germana si fac acelas fel de afiramatii..ceva gen Nu le mai fa frumoase ca oricum le dai la fiecr vechi..Imi cer scuze pt afirmatie:)

ON:Bafta cu masina:)

Shark7 30-05-10 09:52

Quote:

Originally Posted by cioc (Post 3376571)
ms...poi in privinta culori nu m m decis inca....cred ca o sa merg tot pe GRI da nustu ce nuanta....daca aveti ceva idei sunt binevenite:P

Cu privire la culoare, ai putea incerca chiar un albastru.

dj_t 30-05-10 16:18

frumoasa negrutza dar acum axeaza-te pe pick-up nu multe sunt in tara modificate, majoritatea care le iau au in cap "car cu ea e destul" asa ca u se pare ca vrei ceva prea bun :P bafta cu proiectul

cioc 24-06-10 20:27

SALUT BAIETII SCUZE CA NU AM MAI POSTAT NIMIC DAR NU AM AVT TIMP...TREBUIE SA FAC ROST DE CASH PT CAMIONETA...NU PREA S A MAI FACUT CINE STIE CE SI SUNT LA CAPITOLUL BARI...AS VREA SA LE INTREGREZ SI NU STYU CE BARA FATA SA FOLOSESC AS FI RECUNOSCATOR DACA M ATI AJUTA....EVENTUAL CEVA POZE....SAU PARERI..MS

ro.maniak 24-06-10 23:06

sa nu cumva sa faci prostia asta, sa le integrezi, o sa iti para rau cand le atingi, si crede-ma ca daca le faci joase sigur le atingi.

Cosmin-SNR 05-07-10 19:49

Quote:

Originally Posted by Shark7 (Post 3400842)
Cu privire la culoare, ai putea incerca chiar un albastru.

De ce sa o faca albastra? Pentru ca ai si tu la fel? O poate face negru mat ca 1300-tele care l-a dat la fier vechi...

Bafta man cu camioneta ca iese super treaba! Si mai pune si tu poze noi cu ea sa vedem si noi cum decurge lucrarea...8)

sr_cristi 06-07-10 12:21

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 3495392)
De ce sa o faca albastra? Pentru ca ai si tu la fel? O poate face negru mat ca 1300-tele care l-a dat la fier vechi...

eu zic sa te mai abtii cu replicile astea de 3 lei....

All times are GMT +2. The time now is 07:00.

- Copyright 2026 4Tuning