![]() |
Re: AG 20 SMO VECHIUL PROIECT ABANDONAT ACUM IN STAGE 2
super!!!ce sa mai zic....am citit tot , si mi se pare prea tare.O sa fie cel mai tare pick up din Romanica.....culoare....daca-ti place movul asta de il am eu la avatar....mi se pare in ton cu moda.....o sa vezi....ia niste poze si fa-o mov...si vezi daca-ti place.....Super proiect......de urmarit pana la final
|
am trecut si eu prin asta cu papucu meu si stiu cum este :) baga un ochi de inspiratie si pe la mine poate te ajuta cu ceva. bafta cu el
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...p-chinuit.html |
5 Attachment(s)
Quote:
krysty.. la coloare sa sti ca tot asa m a gandisem si eu la un mov:P.....sau ceva perla mov....acu sa vedem..... stiu ca deviez de la subiect dar vreau sa v a arat primul meu proiect care din pacate a ajuns la fier vechi si in care am bagat o gramada de baniii a fst prima mea masina la care am lucrat singur atunci nu prea aveam asa experienta...si o poza de la camioneta pe cand era in stage 1..enjoy |
frumos negroteiul:D
|
Frumos 1300-le, mai pune ceva poze cu el daca mai ai!!
Eu nu ii inteleg pe oamenii care iau o masina baga foarte multi bani in ea, dupa care masina aia devine model pentru multi pasionati si mai tarziu sa auzi ca s-a dat la fiare vechi sau a fost vanduta pe bucati!!:sad: |
Quote:
Frumos negroteiu ala...:)..bafta cu proiectele |
Quote:
Chiar cioc a spus că din păcate a dat-o la fier vechi. |
10 Attachment(s)
poze la cerere!!!:p
|
Quote:
Dar peste tot vad ca intra oameni cu masini germana si fac acelas fel de afiramatii..ceva gen Nu le mai fa frumoase ca oricum le dai la fiecr vechi..Imi cer scuze pt afirmatie:) ON:Bafta cu masina:) |
Quote:
|
frumoasa negrutza dar acum axeaza-te pe pick-up nu multe sunt in tara modificate, majoritatea care le iau au in cap "car cu ea e destul" asa ca u se pare ca vrei ceva prea bun :P bafta cu proiectul
|
SALUT BAIETII SCUZE CA NU AM MAI POSTAT NIMIC DAR NU AM AVT TIMP...TREBUIE SA FAC ROST DE CASH PT CAMIONETA...NU PREA S A MAI FACUT CINE STIE CE SI SUNT LA CAPITOLUL BARI...AS VREA SA LE INTREGREZ SI NU STYU CE BARA FATA SA FOLOSESC AS FI RECUNOSCATOR DACA M ATI AJUTA....EVENTUAL CEVA POZE....SAU PARERI..MS
|
sa nu cumva sa faci prostia asta, sa le integrezi, o sa iti para rau cand le atingi, si crede-ma ca daca le faci joase sigur le atingi.
|
Quote:
Bafta man cu camioneta ca iese super treaba! Si mai pune si tu poze noi cu ea sa vedem si noi cum decurge lucrarea...8) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:00. |
- Copyright 2026 4Tuning