![]() |
Re: Control RAR
Quote:
|
Ea e ok...mai putin manerele, capota cu prelungire din fibra, care nu o dau jos nici gand...manerele -> sanse prea mari sa le mai pun pe portierele astea nu sunt:) daca spaga nu si nu... umblu dupa portiere/capota la SH, iau inspectia aia si gata :lol: Dar totusi, daca nu vreau sa le dau talonul pe care ei vor sa mi-l ia? ce se poate intampla?
|
Quote:
|
inca o chestie, daca ma duc pe rotile ei la Voluntari ma intreaba de platforma, pot sa le zic ca m-a tras pana la poarta si a plecat?:D
|
Quote:
Exact ca în vorba aia...Hoţul neprins, negustor cinstit! Numai că, dacă din varii motive nu poţi trece de verificare, ai grijă să nu te vadă urcând în maşină şi plecând cu ea de acolo. Nu se ştie cum îţi trimit vreun echipaj să te înhaţe. |
incepe sa fie din ce in ce mai nasol...maine poimaine vom ajunge din cauza astora cu taxele controalele si amenzile lor sa inmatriculam si dacii pe bulgaria...caci sunt destule ce pot ajunge acolo pe rotile lor...care sunt cazaturi merita sa se lege de ele...dar ei cauta si in c.r sa iti gaseasca ceva in neregula
|
Quote:
|
azi e o zi importanta pt mine....am reusit sa-mi recuperez talonul:Xin sfarsit circul cu ea legal:>
|
Data viitoare nu mai le da talonu nu se merita eu am invatat lectia nu mai le dau nici un talon:-P
|
Quote:
Oricum, ca sa evitam diversele situatii de genul asta, mergem pe stradute mai ascunse, mai ocolim una-alta :d daca nu si nu, speram ca Dl. Aurel Vlaicu e inca la putere... sau poate vor vrea un Caragiale... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning