![]() |
Re: ceasuri de bord albe
bodyspeed ce se mai aude cu pozele?;)
|
da chiar bodyspeed tiai terminat ceasurile cum arata
|
o sa pun poze.. dar chiar nu am timp sa le finalizez poate peste o saptamana .. momentan o sa pun poze decat cu acele plexiglas care este decupat dupa o fata de ceas am doua.. unu la vitezometru si unu la turometru..
pun poze ceva mai incolo ca trebuie sa imi vina camera ca nu e la mine.. si dupa aia trebuie sa dau fetele astea de ceas sa imi faca un prieten ceva super misto la ele.. o sa pun poze sper in curand cu noile ceasuri.. care o sa iasa din tipare .. sper.. si apropo tot cu leduri o sa fie.. dar altfel..;) ;) .. |
6 Attachment(s)
a venit aparatul.. am facut poze..
chiar nu stiam pe ce suprafata sa fac pozele.. :rolleyes2 am facut pe birou , tastatura, unitate... in fine.. sper sa intelegeti ceva din ele. cam asa arata.. o sa fac poze si cum vor arata terminate...;) |
dupa cum par sunt marfa
hei bafta la ce vrei sati iasa sper sa arate bine |
Mi-se par un pic cam groase....sigur sunt marimea potrivita?
Eu am gasit o solutie mai buna pentru iluminare;) |
Quote:
cum le vei lumina tu ?....:rolleyes2 |
nu imi spuen k alea sunt ceasuri de oltcit!
|
bah marfa cum ati facut...ma bate shi pe mine gandu sa imi tunez mashina...da vreu cu motor cu tot k nu mai tine.... motor nou facut la 1500 km m-a lasat...mama lui...
|
demon alea sunt bucati e plexigals facute la dimensiunea indicatoarelor de bord mai exact turometru si vitezometru
|
da am obs..eu ma refeream la ceasurile alea facute pe hartie...erau unele simple shi aratau supermodern
|
Quote:
Are cine sa imi faca rost de leduri:wink: |
super misto cam toate modele. cred ca optiunea aleasa de mad_mike e cea mai buna cu plexiglas-ul acela. chiar si daca nu le iluminam cum vrea el(nu ne punem cu el :D). modelul acela pe negru ar merge cu plexiglas si leduri albastre....asa ar fi frumos. eu inca nu ma bag la asa ceva...poate in timp:). va las pe voi sa experimentati dupaia ma bag si eu :D
|
Quote:
|
Quote:
iti trebuie niste leduri si rezistente ledu si rezistenta nu ma stiu de cata valoare sa fie rezistenta da cam asa se face |
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning