![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
Lumina de bord e portocaliu-rosu din fabrica...
|
marfa Mihaita , eu stau la ront , si te-am vazut odata din balcon erai la shaorma , am si eu o intrebare ce subwoofer ai ca imi cam tremura balconul
|
Quote:
PS: marfa rau de tot aceasta "pisi"! :wink: |
:p Shaorma mare :)
Acum am un rockford batranel...400 rms..da binisor |
Quote:
Ontopic: in seara asta m-am intalnit cu Lupu (fostu' proprietar al masinii - de fapt primul) si mi-a zis ca-i super incantat de starea in care ai adus masina :wink: |
Da...yo nu am vb niciodata cu lupu' :p...da' ma rog..nici el nici celalalt nu au avut grija cine stie ce de masina....erau pe ea bucsile originale...deci....
|
vezi ca a inchis la shaorma pan pe 7 , ps de unde ai luat farurile ?
|
Germania....
|
poze nu mai pui si tu mihaitzaa ?
|
o sa mai pun...dupa ce vine spoileru' de fata :p....in plus....am dat si ea intr'o bordura si am avut bratu' indoit...si...pregatesc o mica surpriza...sa vad daca imi iese
|
asteptam surpriza!!!;)
|
Frumusica pisicutza ta micutza,imi place si culoare,tot respectul meu pt munca care ai depus-o si ink o depui pt aducerea la viatza acestei minunatzi de masina..............
:evil: In loved with bmw:twisted: |
:P ...sa o vedem la final....
|
Salut ... sper sa nu deranjez pe cineva dar am si io o intrebare ... " Cum se poate ca o pisicutza de 1.8 iS sa aibe viteza maxima 210 km/h cand io cu un rechin de 1.8 i cu 106 cp din fabrica si putin ajutati sa zic asa, am ajuns la uimitoarea viteza de 205 km/h ? ..." (cine nu crede il astept la o liniuta oriunde si oricand :twisted: :twisted: :twisted: ) ... app .... NICE foc pisicuta ... s-o stapanesti sanatos si fara evenimente .. .BAFTA
|
mihaitza mai da si tu niste poze mai recente....ca masina e prea marfa
1 sau 2 poze cu farurile daca ai :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning