![]() |
Re: Lr Braila
dak v-ati intors de la LR.....puteti sa spuneti shi voi cum a fost sau cel putin puneti niste poze sa vedem shi noi.....shi sa ne creem o impresie;)
|
1 Attachment(s)
Pasarica Powwwwwwwweeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr
castigator la grupa A. |
1 Attachment(s)
LOCRUL CRX-ului in FRUNTEA COMPETITIEI .... PACAT CA NU A MERS CUM TREBUIE , DAR NU E NIMIC TURA VIITOARE VOM CASTIGA !!!!
PS : MONSTRUL FARA UN OCHI :) |
poze ma.... baga poze.. :D
|
eu am vazut motivul descalificarii mele.... daca erau fair play, ne descalificau pe amandoi( br-xx-ath si b-xx-dog), in filmare se vede clar ca boturile masinilor pleaca simultan.... asta e, trebuia sa mi se intample tocmai mie... stiu ca faceam si meganul care a castigat gr. b asa ca nu este vre-o pierdere mare ...
|
daca erau fairplay repetau cursa cum au mai facut in vreo 2 instante.
|
unde mai pui ca in finala la grupa b s-au dat de 2 ori dog-ul si megane-ul...... no comment...
|
pacat ca monstru nu sia aratat colti
|
"ATH" No:1
|
cine e ath ?
|
e nr de la r5-ul meu
|
ok atunci :)
|
draguta masina (r5) am avut si eu vreo 2 modele si am fost multumit de ele.
Poate ne vd prin BR si mai vb eu am un w scirocco2 dar tare ma-r tenta sa il dau sa imi iau din nou un r5 si sa il fac asa cum vreau eu.:))) |
mmmda..ca totzi impatimitzii,..cica..imi iau un lindic de masina,...(r5)gt turbo,..ii schimb turbina...ii pun un t3...si gata sunt jmecher....si contributzia voastra care e?raportul greutate/cai putere e marfa rau...dar....tot un lindic de masina...si urat ca dracu....cah...bagatziva fratzilor mintzile-n cap....iauzi la ei....
|
nenea danila prepeleac... iar incepi sa te bagi in seama aiurea ?..... macar daca ai stii ce vorbesti.... zi-ne si noua ce masina ai tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning