![]() |
ba dane.......ti-am zis sa taci ca te faci de ***...............
nu mai vb de ilegale..cand u ai fost prima data anu asta.............. KAD-ule lasa-l ma in pace si nu te mai certa cu el...lasa-l acolo in lumea lui....... eu v-am pupat... |
Re:
Quote:
|
omule...tu trebuia sa fii spectator ;) ;) marele pilot..hahahaahahaha esti penal...
Eu eram cel mai bun pilot de acolo...dar ai dreaq nu maau lasat sa aterizez cu Migu pe akolo...k cik il fac pe unu cu un cielo smecher... :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Laaaaasaneeeeeeeeeeee lasaneeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D :D :D PS: stii cum incepe \"romaneste-bug mafia\"?!?!!?!? |
Re:
Quote:
|
axe came de 1222 ?! :P 2 carburi weber?! cutie viteze gsa?! whaaaaaaaat?!?!?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
anyway...abia astept \"revansa\" :twisted: :twisted: :twisted: PS: pot sa gasesc prin Craiova axe came Citroen visa/gsa de 1222?! |
LAM-ule sa nu iti crape, da stii tu ce ii faci ....
juve.... lasa-neeeeee, lasa-neeeeee ! (sa ma ierti, dar nu te-am remarcat). ce-ar fi daca ar auzi clif ala ca exista si internet, ai avea concurent la \"gura mare\" pe 400 de metri :twisted: |
Re:
Quote:
Axe cu came de 1200 nu stiu daca gasesti (sunt greu de gasit), de-abia am facut noi rost de doua....dar itzi dau un pont: exista ateliere de strungarie!!!! |
abia astept sa vad ce ati facut cu \"harbul comunist\" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oltcit power!!! :D |
Se pare ca nici dupa 6 pagini de certuri nu s-a decis nimeni cine-a fost cel mai bun pilot din Craiova...
Oricum, topicu' asta nu-si avea rostul, pentru ca niciodata nu s-a facut un astfel de topic... Topic inchis! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning