Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   DAEWOO :: Tuning & Styling (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1800-daewoo-tuning-and-styling.html)

Piry 27-05-05 14:41

6 Attachment(s)
bbbbb

Eagle_flyaway 22-11-05 19:00

3 Attachment(s)
ete inca un Cielo de Romania! :lol:

sandrei 22-11-05 19:12

parerea mea personala...e un kitsch...foarte prost facuta...am vazut-o live de mai multe ori..nimic nu se imbina armonios..+culorile alea :x

CJ-01-WOB 23-12-05 18:37

1 Attachment(s)
daievo stailing

cj98czh 24-12-05 13:37

Matiz

3 Attachment(s)
Pozele au fost facute astavara in Grecia, pacat ca era nopate si nu se vede tot...

rod_race 08-01-06 17:24

1 Attachment(s)
8)

unspookey 12-02-06 17:03

fosta mea mashinutza.......

:cry: :cry:....as vrea sa stiu cine e proprietarul acuma :?:

Kent8 12-02-06 17:08

in mai era a unui tip din celalalt bloc, vreo 3 luni am tot vazut-o acolo, oricum scotea niste flacari faine pe tobe :D

unspookey 12-02-06 17:42

cu nishte poze nu ma ajuta nimeni plss :D , pt ca eu nu am apucat sa fac nici macar 1 :cry:

Tataee_^ 13-02-06 17:35

Da cu Espero nu puneti poze??? Sa va fie rusine :lol:

Kent8 13-02-06 21:32

intrebare de baraj: cum mama dracului si scoate plasticu ala de sub frana de mana la cielo fara sa-l rup?
am desfacut toate da ala nu-l pot scoate, am desfacut suruburile...2 mai multe nu am vazut sa fie
am tras in stanga, in dreapta in sus, da nu iasa
partea din spate ii tinuta de ceva si n-am idee ce o tine, ma ajuta si pe mine careva?
da alea pentru aer alea frontale reglabile are careva idee cum se scot afara din locul lor apoi cum se desfac bucata cu bucata?
sau pavilionu cum il desfac? ca eu n-am vazut absolut nici un surub sau o clema, nimic nimic nimic.
ceva idei?

Kent8 13-02-06 22:18

hai mno...stie careva cum se desface fara s-o rup?

YZF-PWR 14-02-06 00:04

1 Attachment(s)
Salut baietzi sunt din Constanta de la X Team Racing Club! parerea mea este ca pe un daewoo poti face multe , exterior interior si motor! mai ales pe cielo si espero! eu de exemplu am un cielo cu motor de calibra 2000 turbo cu blow valve si cip tuning! 241 cai , si mai este si un espero probabil cel mai tare din romania tot cu motor de calibra turbo 2000 dar cu mult mai multe modificari! suspensii amortizoare se stie ca sunt obligatorii cand schimbi motorul pt k este o greutate mult mai mare!
este alta senzatie parerea mea cand il umilesti pe unu cu masina de zeci de mii de euro , cu un daewoo !
Si cele cu motor normal fug dar cele din 96 koreene originale!
Exterioru se face foarte frumos daca ai resursele necesare , talentul si imaginatia!

Numai bine!

Kent8 14-02-06 09:01

eu am din ala corean dapoi nu mi se pare sa traga, masina sta cam prost pe curbe de multe ori era s-o musc
cum scot plasticu si alea de aer din bord, ca acuma asta ma doare sa le vopsesc toate, careva ceva idei?
andrei, la filtru de aer, daca scoatem partea de jos si ramane senzoru ala cu capacu are ceva? si aducem aeru de jos(adica eu le fac tu vino cu ideile :P )

YZF-PWR 14-02-06 10:26

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"Kent8\"
eu am din ala corean dapoi nu mi se pare sa traga, masina sta cam prost pe curbe de multe ori era s-o musc
cum scot plasticu si alea de aer din bord, ca acuma asta ma doare sa le vopsesc toate, careva ceva idei?
andrei, la filtru de aer, daca scoatem partea de jos si ramane senzoru ala cu capacu are ceva? si aducem aeru de jos(adica eu le fac tu vino cu ideile :P )

Da asta-i o chestie aiurea ca la curbe nu e chiar stabil cielo , de-aia am suspensii sport! , plasticu din bord ala de aer il scotzi lejer cu mana sau un pic bagi surubelnitza cu el! eu asa am facut , doar cu grija la alea de dezaburire geamuri k sunt fragile si risti sa le rupi! in legatura cu filtru de aer ii scoti toata cutia aia veche , cu tot cu tubu din fatza de la radiator ca sa nu stea degeaba acolo , si cu senzoru dupa ce dai cutia jos iei si bucata aia din cutie in care intra firu de la senzor , pt k altfel tzii se aprinde becu ala galben ! masina nu are nici o problema daca umblii cu el asa! deci neaparat firu ala il bagi in senzoru ala care il scotzi de pe cutia vechiului filtru de aer!

All times are GMT +2. The time now is 09:15.

- Copyright 2026 4Tuning