![]() |
mai incearca .. linku merge .. la mine coboara usor da bine
|
:)
Re Amytal : stii momentul in care cei 2 din 2f&2f conduc pe autostrada uitandu-se unul la altul.... cand se duc dupa trabucul din ferrari.... aici incepe cu unu care invata sa fie pilot de curse sau ce dreaq invata el... si conduce uitandu-se la instructorul sau sau ce dreaq era ala... ca doar lua notite si ii atrage atentia sa se uit la drum la care soferul il intreaba daca cumva e frica sa nu faca vreun accident iar instructorul ii raspunde ca da.... in momentul ala soferul accelereaza uitandu-se tot la instructor.... loveste un parapet... se rastoarna.... intra intr-un peugeot 406 si cade de pe un pod intr-un cimitr de masini.... el conduce un bmw seria 5 .... iar la sfarsit nu am mai inteles exact care era faza ca se uita unu la motor si ii spunea absoult toate pisele din motor... asta se intampla noaptea inainte sa intre la curse.... si se termina... :)
|
am ras de mam ***** pe mine.....e prea tare...tre sa-l D/L........
filmletul face misto de masini japoze, mai ales Civic-uri.......le tot arat prin parcare si zice ca ce bestii sunt la curse, cum filmul va avea numai din astea..........apoi faza care o povesteste Marian, cand unul care cica face o scoala de street racing si \"profesorul\" e un tip la vreo 45 de ani cu ochelari si palarie de cowboy si asta se tot uita la el, ii spune \"cerzi ca o sa facem accident?\", accelereaza si arata cum un seria 5 mai vechi lovetse un 406 si un parapet si iese de pe pod, cazand intr-un cimitir de masini........apoi arata dintr-un asa zis\" meting\" de masini modificate, cum unu deschide capota, si vine altul, asa zis \"expert\" si zice ce \"tare \" e alalalt care Hyundai Elantra si enumera piese stock de la motor ca si cum ar fii cine stie ce mari piese de performanta (asa cum fac multi ricers d'aici)...........apoi arata dintr-o masina, tot ceva japonez compact, cum face cursa cu o integra si amandoi fac un zgomot de zici ca cine stie ce se intampla, dar viteza deabea urca.......hahhaha, e prea tare..... apoi imita faza din F&F 1, cand se uita \"tehnicianul\" pe computer sa arate cum o sa ajunga Supra dupa modificari......eh, aici asta arata pe compiter lui altul cum de la un Civic normal, ce ar putea ajunge cu piese din japonia si arat o poza cu un Civic colorat, cu multe aptipilde, un kitch total si in stanga scrie APC , care e o firma care face tot felul de articole de gen liminite, stopuri clare, tobe mari, filtre ieftine etc etc..... in timpul filmuletului tot scriu niste texte folosind cuvinte des intalnite la toti \"racerii\" astia cu masinute mici 4 cil, de gen Mega-Sic, fast whip yo, etc....si a sfarsit zice ca e un film pt cei care nu agreaza V8-urile si cum V8-urile sunt gay si slow.......va zic, e prea haios |
Depinde acum ce conectzii avetzi. Eu sint pe cablu, si a venit destul de repede.
|
3F3F
superlame!
:lol: :lol: :lol: :lol: fuckin shit! era sa mor de ras... e beton filmu, e o faza tare cand ii arata un civic standard in paint shi ceva desene pe langa... iar dupaia ii arata cum v-a arata daca importa piese peste noapte din japan... iar faza de la sfarshit cand ii zice piesele de la motor e parodie la faza cu jesse cand se uita la eclpiseu lu brian :lol: :lol: :lol: :lol: merita! |
imi pare bine ca va placut, am mai pus si alte filme la categoria filme... dar alea sint cu mashini de curse. pretty cool movies
|
ea...
indata ce o sa reinstalez winu o sa ma apuc de scos filmele.... |
Ce credeti mai apare un Fast and Furious 3 ? SAu cum se van numi. Dupa cum s-a terminat 2 fast 2 furious eu zic ca da. Chiar mi-as dori sa apara.
Pacat ca n-am auzit nimic de un urmas pt gone in 60 seconds... |
hmmmmmm
daca tot ar fi sa continue... ar trebui sa fie un film care sa te faca sa plangi de fericire shi dupa o luna dupa ce l-ai vazut :) sa fie mai apropiat de realitate... shi sa aiba o tema cat decat ami buna ca 2f2f, faza cu bogatashu ala increzut nu mi-a prea placut... mai mult mi-a placutn FF-u', cum am ami zis... era mai \"from the block\"... yo asta ash vrea de la un ff3, o poveste de cartier cu mashini... |
Si mie parca mi-a placut mai mult ff, asta nu inseamna ca nu mi-a placut 2f2f. Si mi-ar place ca tema sa nu fie exclusiv masini. Sa mai fie si altele. Si o parte mai romantica pt ca atunci cand la mijloc intro o tipa totul devine mai interesant.
|
hai sa le scirem sa le zicem cumn vrem sa fie ff3 :lol: :lol: :lol: :lol:
loooool |
Oameni buni.... exista filme mai tari decat f&f sau 2f2f.... am o gramada.... shi le dau cu 50.000 lei / cd.... va zic eu... merita!!!
masini cu tuning de n-ati mai vazut........ trimite-ti-mi un mail la [email protected] shi o sa va trimit o lista intreaga...... de filme, jocuri ( cu liniutze, hot rod... etc, etc..... , printre care se afla shi nfs underground.... shi tot asa..... Shi e doar 50.000/ cd comanda minima 10 cd-uri.... acu hai ca va las...... zbyoletz! 8) |
ce filme? da niste exemple? sunt filme de lungmetraj sau filmuletze de pe net?
|
May alexandru cd care sunt filmele alea mai faine ca F&F??? Zine si noua poate merita. NFS Underground am de 2 sapt. Indata fac rost si de Getaway In Stockholm 4. Is curios ce masini o sa fie prin el.
Ps: daca zici ca ai filme si jocuri uploadeza pe forum o lista. ( eu am peste 600 filme si 250 jocuri ) |
3 Attachment(s)
Pe mine in 2F2F ma enervat cel mai mult ca nu a mers ala cu skylineu-l pana la sfarsitul filmului , dar daca cei de la Mitsubishi au cotizat ! mai mult aia e. Adica ce au vrut sa demonstreze ca un Evo e mai tare ca un Skyline :!: NEVER :!: :!: :!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning