![]() |
Re: Cielo DJ-90-KTL
unde dau si eu de magazinul din Craiova unde se gasesc semnalizari laterale albe pe led pentru cielo ?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu le am fumuri, cand mi-au luat certificatul au facut gura in legatura si cu semnalizarile...
P.S: cand am scris matiz am gresit, am vrut sa zic nubira... (ora:rolleyes2) |
Quote:
|
pt folie, ca atat stiu si ei.
Eu am avut mai deschis ca nu o suport noaptea si mai ales cand ploua. Eu am avut de vreo 2ani juma, chiar 3 folie pe masina dar m-a prins un curcan batran. Noroc ca mi-a luat certificatul si fara amenda... |
Salut! Te-am vazut astaseara la farmacie pe la spital, eram in Matiz peste drum :-) Arata bine masina.
PS: Lucasurile albe de Matiz/Nubira sunt ok si ca aspect si nici nu se decoloreaza, eu am pe Matiz de mai bine de doi ani costa cam 25 ron bucata le gasesti la A.C.S.A |
Incearca s-o lasi mai jos si sfatul meu...nu te mai da pe aeroport ca o distrugi la directie, iti dau sa mergi cu loganul meu si o sa te sperii...bate troncane trage stanga...si are doar 40K km, ai chef sa o alergi sa te dai...faci un drum pana la metro..pe centura...pe asfalt in principiu si e mult mai ok.
Bafta multa ! |
Quote:
Quote:
pe aripa de cielo... |
Quote:
|
Quote:
* chiar acum ii caut niste arcuri sport, dar daca gasesc ceva bun , montez dupa iarna... |
Quote:
|
Quote:
|
Eu am dat 77ron total, fara drum, ca m-au frecat intre institutii..
|
Quote:
* Azi am schimbat filtru de aer , tot cu unul stock ,cel vechi avea peste 20 000 km. Motorul parca si-a schimbat mersul, intre 2500-3000 rpm nu mai are zgomotul ala 'racing' care credeam ca e din cauza tobei ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning