Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Laudati-va iubitul/a (https://forum.4tuning.ro/28-femei/17934-laudati-iubitul.html)

Gabi 01-07-06 23:32

Re: Laudati-va iubitul/a

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
vreau sa va contrazic un pik..si daca arata bine ce frate? tre' sa le-nghit pe toate? [...]

NU!!!

PS: iubita mea e frumoasa, desteapta, stie sa gateasca, este foarte ordonata, imi este fidela si in fiecare seara vine devreme acasa; cred ca ma insor! :lol:

Spark 02-07-06 00:05

gabi ... sa nu uiti sa trimiti invitatziile de nunta ... ca ai multe de trimis ... :lol:

babygirl_nwa 02-07-06 21:53

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
e tare rau =))
si tu , si ea, va meritati
la asa toaleta... se simte prezenta unui "masserati coupe"

e admirabil faptul ca stii sa scrii coupe , ptr a invata sa scrii "masserati" iti mai trebuie un an de scoala ...
"cica si tu baiat .... "

asta a fost tare rau..Aplauzele mele.pe forumul asta am vazut numai baieti care se "lauda" si se "pricep bine de tot" la masini.i-ai spus-o bine

EvLSant0S 02-07-06 23:03

Quote:

Originally Posted by babygirl_nwa
asta a fost tare rau..Aplauzele mele.pe forumul asta am vazut numai baieti care se "lauda" si se "pricep bine de tot" la masini.i-ai spus-o bine

dimpotriva , consider ca .. inca sunt mai multi cei care sunt cu picioarele pe pamant decat oameni ca cel de mai sus...

in fine .. o sa mai citesti pe aici si o sa vezi :) ca nu e chiar atat de rau pe cat pare :) ---

in fine , topicul asta e ... loc de dat cu capul dupa ce te desparti de, asta in conditiile in care ai scris ceva :)

aleks 03-07-06 14:52

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
ai, ai blue eyes,,,fff mare...:lol:minorele astea c fac din om....:twisted: ehh..we can't live with 'em we can't live without 'em,,right?8) ...oare pervertirea d minore e delict grav?..ma bate un gand...ma ajuti cu niste ponturi aleks?:-P asa din dragoste ...:-P

pai sa stii k minorele au in general ceea c l lipseste tipelor mai mari...
o doza d nebunie, un dram de inconstienta, putine copilarii, un strop de inconstienta, o doza de imprevizibilate, si nu in ultimul rand... u know... fresh meat ;)
Quote:

Originally Posted by topser
on topic...aleks , can I join your club ? :D

any time man, any time, gladly :D:lol:

needBrain 03-07-06 16:01

pai da,inconstienta ca nu stiu prin ce o sa treaca :))))))))))))))))

aleks 03-07-06 16:37

si ce daca sebi?
doar nu le faci nimic... rau :D

needBrain 03-07-06 16:42

chiar nu,in fond totul e de comun acord,pana si o simpla iesire la un suc intr-un anumit loc nu?

d3vilish_lips 04-07-06 11:03

.....:twisted: eu mam apukat sa ii fac reklama iubitului meu ....se vede nuh ;)

FastAce 08-08-06 23:47

avand 15 ani ma limitez la faptu ca prietena mea e dragutza,isteatza frumoasa si-mi intzelege pasiunea pt. masini!zice-ti ce vreti!;) ;) ;) ;)

Claudia 08-08-06 23:47

Nebun...(dar cred ca mai mult dupa masini decat dupa mine):cry: , stie sa ma alinte , sa ma faca sa ma simt bine, imi accepta nebuniile si vine mereu cu ceva nou... Conduce f bine...si e al meu!:love:
PS: nu trage! :pistoles: daca ciitesti asta! :lol:
...sau daca vrei u...:icon_kiss :hug:

MOUZE 08-08-06 23:50

Quote:

Originally Posted by Clauditza
Nebun...(dar cred ca mai mult dupa masini decat dupa mine):cry: , stie sa ma alinte , sa ma faca sa ma simt bine, imi accepta nebuniile si vine mereu cu ceva nou... Conduce f bine...si e al meu!:love:
PS: nu trage! :pistoles: daca ciitesti asta! :lol:
...sau daca vrei u...:icon_kiss :hug:

vezi tu ;) ...cu 1.3-ei pe ulei nu am reusit sa te sperii poate te sperii cu 1.6 :p
pt. ce ai zis...

CRyS` 13-08-06 10:59

Poi sa o laud?Pe Ana mea?Nu sunt cuvinte de zis... T O T inseamna ea pt mine!

Si ca sa o mai laud si mai tare...Daca va uitatzi pe Euforia TV in fiecare Vineri seara la ora 20.00 este o emisiune SHOPPING-UL : PASIUNEA MEA !A participat si ea si a iesit finalista intr`un concurs cu un premiu final de 10 euroi si`o saptamana de cumparaturi la Milano sau Barcelona.Ea va reprezenta Iasul!!!!Asa ca tzinetzii puminii daca nici unul din voi nu isi mai are sotia/iubita in concurs!

aleks 14-08-06 14:12

fratele meu, multa bafta atunci, iti tin pumnii ;)

CRyS` 15-08-06 14:48

Quote:

Originally Posted by aleks
fratele meu, multa bafta atunci, iti tin pumnii ;)

Msssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssss!!!!!Am sa va comunic cand sunt in Bucuresti!Ca poate ne intalnim si facem public la emisiune!S`a va filma timp de 2 zile,nu stiu in care studio..dar va voi comunica!

All times are GMT +2. The time now is 00:16.

- Copyright 2026 4Tuning