![]() |
Re: Logan vs 1400sport
1 Attachment(s)
ma dau si eu cu Berlina mea ... 1.4 / 64 CP stok .. are 800 d km .. da tre sa mai astepte sa mai fac vreo 800 sa termin rodaju :))) ; sa iau ITP ; sa imi fac asigurare ... app sa imi fac franele .. olek d instalatie electrica ... :)) :lol::lol::lol: si dupa ma dau :-P
|
ok cum zici tu dar nui deloc asa :))) .... ce liniutze am mai facut leam facut cum trebuie.... fara trafic si cu cineva care sa deie startu, iar pe unu cu tranzit de cateva ori am mers deodata in treapta a 2-a si lam lasat pe el sa accelereze primu , dar tot lam luat cu usurinta ;)
Ps. i tranzit modelu mic , doar cu 6 locuri |
Quote:
De ce nu iti prezinti masina intr-un thread.. Am spus asta ca dupa ce a zis ala cu loganu ca nu se mai da au inceput toti sa sara ca au dacii bune ca rup asfaltu si etc...si nu stiu dar eu cred ca loganu face o dacie1310 ca a mea.. ma gandesc ca e generatie noua si se tureaza altcumva..pe cand 1310 stie toata luema ca deja de la 3000rpm pare deja turata(supraturata) |
Quote:
PS. daca ar fi sa deschid in threat sa prezint masina , nu ar crede nime , asa ca astept pe cineva din zona sa facem niste liniutze si apoi cu dovezi o sa deschid un threat ... |
Quote:
|
Asa din gura toti fac si dreg dar pe masini nimic pus Traim in Romania de unde bani vorbele sunt gratis.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning