![]() |
Re: Maşina mea: Crazy Corsa
Imi place cum arata spatele acum!! felicitari
Poti sa imi spui te rog ce fel de spuma e aia cu care ai incarcat buza?? Peste spuma ai pus ceva sau direct fibra de sticla? Merci |
2 Attachment(s)
Quote:
Multumesc :) nu stiu la ce te referi cu buza ... dar la haion am pus spuma tuning ( Spuma poliuretanica ) si la prelungire carton tuning > Peste ele s-a turnat fibra direct :D |
Foarte frumoasa ! spor la modificari in continuare !
|
Quote:
E cumva aceiasi spuma ca si cea folosita in constructii?:Daca nu , atunci imi poti spune de unde se poate cumpara? Foarte interesant sistemul asta cu spuma!!:shock: |
Ti s-a laudat atat de mult masina ca nici nu mai am ce spune !! Foarte frumoasa, mai ales ca ai luat-o de la 0 cum ar veni !! Bafta in terminarea proiectului !
|
Tare proiect. O sa iasa ceva frumos si din masina asta. Deja ai inceput foarte, foarte bine:D
|
Tare proiectul. Felicitări !
Pentru față încearcă ceva prin care să semene cu aspectul pe care-l are fără bară. Nu știu cum să descriu dar arata demențial fără bara față, fff agresivă... Spor ! |
Super tare nebuna asta mica :twisted:
pe viitor o sa te indrepti spre un 2.0 pt ea? :D |
e PIESA, look 100% Made in Germany (apropo, am ceva frumos pt tine care sa reprezinte look-ul asta) :D
|
arata intrun mare fel, sunt curios la sfarsit cum va fi ..felicitari
|
deci.... foarte tare masina. tot respectul
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
German Style de Romania.. bravo, place!
|
Mai invarte motoru rotile astea mari si late? :) glumesc.... misto proiectu ;) Bafta!
|
Să-ţi trăiască, Randy !
Bestie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:14. |
- Copyright 2026 4Tuning