Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vento (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/177775-vento.html)

pidu79 06-05-11 11:21

Re: Vento

Multumesc de aprecieri si pareri.nu tin neaparat ca masina sa fie "extra" sau sa iasa in evidenta.vreau sa imi placa mie in primul rand.jantele acestea mi-au placut de mult timp si doar acum am reusit sa le cumpar.acum urmeaza sa schimb aripile fata si sa renunt la arcade ca le urasc.Dar sa mai producem niste roni inainte.Am comandat si spoiler luneta dar a ajuns in Uruguay.Nu inteleg cum dar na.Si nemtii mai gresesc.Sper sa ajunga pina schimb aripile

soosy 06-05-11 11:50

Quote:

Originally Posted by pidu79 (Post 4306947)
Multumesc de aprecieri si pareri.nu tin neaparat ca masina sa fie "extra" sau sa iasa in evidenta.vreau sa imi placa mie in primul rand.jantele acestea mi-au placut de mult timp si doar acum am reusit sa le cumpar.acum urmeaza sa schimb aripile fata si sa renunt la arcade ca le urasc.Dar sa mai producem niste roni inainte.Am comandat si spoiler luneta dar a ajuns in Uruguay.Nu inteleg cum dar na.Si nemtii mai gresesc.Sper sa ajunga pina schimb aripile

te referi la pleoapa luneta(eleron luneta)?
eu zic ca nu avea rost sa te complici cu transportul de asa departe si gaseai si pe forum sau la log tuning...desi ii ceva mai scump la noi in TM..

sa ai bafta incontinuare si evident o faci cum iti place tie mai bine

pidu79 06-05-11 13:33

De fapt eleronul pt luneta trebuia sa fie cadou de la nevasta mea,dar un smecheras a cerut 260 ron fara transport de la ea,cind a vazut ca insista sa vada daca ajunge la timp a zis ca nu au pe stoc la FK si aduce din alta parte cu 400 ron.Asa am comandat eu de la FK.de cu 30 Euro cu transport inclus.Nu suport bisnitarii astia de doi lei sa-i fac cu bani ca doar si noi muncim,nu?

ovidiu89 06-05-11 14:28

Aia de la fk nu stiu de capul lor. Am comandat si eu mai multe si in loc sa imi trimeata totul intr-un pachet le primeam pe rand:lol:

pidu79 02-06-11 11:16

Am primit eleronul pentru luneta!Via Uruguay.Era cadou de pasti si s-a transformat in cadou de ziua mea.problema rezolvata.

bzsa 02-06-11 11:53

sa il vedem pe masina :-)
si eu am;)

pidu79 31-08-11 14:03

1 Attachment(s)
noua proprietara a papamobilului.din lipsa timpului liber ea e stapina masinii.eu doar cu intretinerea.de frica sa nu ramina in drum cu ea am schimbat toate curelele,pompa de apa,filtre.urmeaza 2 aripi fata noi ca astea cedeaza.si sper si eleronul de pe luneta sa fie vopsit pina atunci

pidu79 27-11-11 10:16

Se vinde la pretul de 2700 Euro negociabil.am schimbat toate curelele,uleiul,filtrul,cauciucuri de iarna.tel 0746088420

pidu79 27-11-11 11:28

ca dotari:2 airbag,aer conditionat,4Xgeamuri electrice,inchidere centralizata,trapa electrica,dvd,statie,tub bass,bancheta spate cu cotiera,folie omologata,faruri FK,xenon,stopuri FK sticla clara,jante 16 inch cu anvelope iarna,grila fara semn.

pidu79 28-11-11 08:06

up....

valitataye 28-11-11 20:01

De ce nu ii faci thread la sectiunea de vanzari auto?

pidu79 29-11-11 08:08

am facut si acolo.multumesc de sfat

pidu79 30-12-11 17:52

2 Attachment(s)
dupa aproape un an am reusit si eu sa vopsesc eleronul pentru luneta.a zacut in garaj la vopsitor pina acum.degeba.asa ca m-am pus eu mare artist in ale vopsitului si sfatuit de un prieten am vopsit azi eleronul.mai trebuie montat zilele astea.era sa uit de alta "realizare" majora.tot dupa foarte mult timp am reusit sa inlocuiesc toba finala cu una sport.cea veche avea doar ornament sudat dar cu timpus s-a copt si a zburat la o curba.

pidu79 03-01-12 16:26

4 Attachment(s)
am pus si eleronul pe luneta in cele din urma.se vede din pacate diferenta de nuanta dintre aripile fata sirestul masinii.din pacate asa meseriasi avem in tara asta.si nici macar nu era unul ieftin.

retro_renault 03-01-12 16:59

Ce bine arata interiorul , poate doar un volan de golf 4 ar lipsi. La bara din spate ar fi mai bine sa vopsesti priza aia si "agatatorul de tractat" negre, sunt doar sugestii. Un 2012 plin de "succesuri"

All times are GMT +2. The time now is 20:00.

- Copyright 2026 4Tuning