![]() |
Re: challenges
Quote:
|
nushtu ce drift oi face tu ...da o frana de mana trasa nu inseamna drift ..
|
Quote:
|
Tre sa-mi fac cumva rost de un scanner de un webcam, digital camera ceva.. k am shi eu ceva desene .. "interesante".. Sper sa-mi rezolv problema asta..
|
asa sa speram ca faci rost.............. acum altceva mai vechi, ce drift faceti ma ? =))) va treb masini cu tractiunea pe spate, cu dacia sau altceva nu prea rezolvi sa faci drifturi:)))))
|
cu pollul la hot rod nu se ami aude nik!?
|
1 Attachment(s)
Hai k imi pun shi eu un Hot Rod e facut demult.. da e dragutz.. :) (karicatura)
Ashtept pareri.. |
si sub forma de caricatura... perspectiva tot e aiurea... dar dragutz...
|
Quote:
|
la modu cum se vd fata... toata masina ar trebui un pic mai in stanga... deci tu ai partea dreapta(a masinii) mai lunga dekt partea stanga
|
e de la ei ma :D poate omu deseneaza afara..bate vantu ..se adapteaza si el :)))))
|
lks pls faci tu un poll cu hot-rod-urile...
si propun sa se organizeze un nou challenge pt a se intra in freehand usergroup :D idei alea alea... |
ideea nu-i deloc rea...propun o tema aleasa...cum a fost cea de la vt...ideea e sa fie accesibila tuturor dar totusi sa se faca si o anumita diferentiere...ma refer la ceva de genu ca nu orice caricatura sau mazgalitura sa intre in usergroup...;)
|
Quote:
ace ...eventual fa o lista ca sa nu mai uit pe cineva ..cum a fost data trecuta si sa iasa discutii dupa aia ...thnx |
ce trebuie sa fac sa fiu in za team ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:23. |
- Copyright 2026 4Tuning